Szinte biztos, hogy készül a The Last of Us 2

A szinkronszínész Nolan North egyértelműen kijelentette, hogy jön a The Last of Us folytatása. Hiszünk neki.

Szinte biztos, hogy készül a The Last of Us 2

Nolan North nem csak az Uncharted főszereplőjének, Nathan Drake-nek adja a hangját, de egyben ő alakította a The Last of Us rosszfiúját, Davidet is. Nem csoda hát, hogy a Metrocon 2015 alkalmával rá is kérdeztek, hogy mi a helyzet a folytatással, és hogy az Uncharted 4-et követően kapott-e már másik munkát a Naughty Dogtól.

"Egyelőre még nem. Csak annyi tudok, hogy készül a The Last of Us 2" - válaszolta erre a színész, gyakorlatilag megerősítve, hogy tényleg jön a folytatás. Persze sejthető volt, hogy ez a helyzet: Neil Druckmann kreatív igazgató tavaly úgy nyilatkozott, körülbelül 50% esélyt lát arra, hogy készül új rész a The Last of Usból, de Bruce Straley-vel együtt jelenleg az Uncharted 4-en dolgoznak, úgyhogy még egy ideig biztos nem érnek el oda.

"Az ötletelést már elkezdtük az új projektünkre, és őszintén megmondom, számos dolgot kitaláltunk a folytatással kapcsolatban, de vannak ötleteink teljesen új játékokra is" - nyilatkozta annak idején Druckmann.

Mi történt Amy Hennig távozása után?

Neil Druckmann és Bruce Straley, az Uncharted 2 és a The Last of Us vezető fejlesztői azután vették át az Uncharted 4 elkészítésének irányítását, hogy Amy Hennig tisztázatlan körülmények között váratlanul elhagyta a stúdiót.

Nolan North szerint ezt követően jelentős mennyiségű munkát dobtak ki: "Túl sokat nem mondhatok, de azt azért elárulom, hogy nyolc hónapig forgattunk jeleneteteket az Amy által megírt történethez, és ezt teljesen elvetették. A The Last of Us-os srácok bejöttek a képbe, és mindenkinek meg kell értenie, hogy ők a saját víziójukat akarják megvalósítani."

Ezt követően került ki a képből Todd Stashwick, aki amellett, hogy az Uncharted 4 társírója volt, még színészként is részt vett a produkcióban - később ő is Amy Hennig után ment a Visceralhoz. A helyére érkezett a mára már legendás játékszínésszé vált Troy Baker, aki Nathan Drake testvérét alakítja, így gyakorlatilag folyamatosan együtt játszik majd Nolan North-szal. "Szerintem ez egy remek döntés volt, és a készítők tudták, hogy működni fog, hiszen Troy és én régi barátok vagyunk. Ráadásul már a The Last of Us alatt is együtt dolgoztunk, hiszen ő alakította Joelt" - mondta North.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward