Színpadon adják elő a The Last of Us-t

Idáig is eljutottunk: a tavalyi egyik legmeghatóbb, legkeményebb történettel rendelkező játékából színpadi produkció lesz!

Színpadon adják elő a The Last of Us-t

Ma már egyértelmű, hogy a legjobb videojátékok világszínvonalú írással, zenével, hangokkal és színészi játékkal jönnek, meg persze esetenként még kiemelkedő játékmenettel is. Bár utóbbi a The Last of Us esetében pont nem áll fenn, minden más viszont igen, így nem csoda, hogy a tavalyi év egyik legsikeresebb és leginkább meghatározó játéka lett a Naughty Dog címe.

Éppen ezért Geoff Keighley, a SpikeTV és a Gametrailers műsorvezetője úgy gondolta, a következő szintre emelné a dolgot és egy színházi bemutató keretein belül mutatná be a The Last of Us-t. Részleteket még nem tudunk, de annyit már igen, hogy az úriember a PlayStationnel és a Naughty Doggal működött együtt, és közreműködnek a játék színészei is, köztük Troy Baker, Ashley Johnson, Merle Dandridge, Hana Hayes és Annie Wersching. Élőben adnak majd elő néhány jelenetet, továbbá megjelenik az Oscar-díjas Gustavo Santaolalla is, a The Last of Us zeneszerzője, hogy élő zenét adjon.

Akárhogy is lesz, az biztos, hogy az eseménynek Los Angeles, azon belül is Santa Monica és a Broad Stage ad helyet. Jegyeket a helyiek ingyenesen szerezhetnek be, bár ezt érdemesebb inkább múlt időbe tenni, mert gyakorlatilag azonnal elfogyott mind. De semmi gond, mert az egészet élőben lehet majd nézni Twitch-en, magyar idő szerint július 29-én, reggel 4-kor.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward