Szeptemberben jön a Pro Evolution Soccer 2021, ami valójában csak egy DLC, de mégsem az

Viszont a jövőre érkező 2022-es változat ütni fog.

Szeptemberben jön a Pro Evolution Soccer 2021, ami valójában csak egy DLC, de mégsem az

A Konami nem olyan rég jelentette be, hogy idén némileg másként kezeli a Pro Evolution Soccer-sorozat új, 2021-es tagját. Ez ugyanis valójában egy visszafogottabb frissítéssel ér majd fel, és nem egy teljes értékű új játékkal, azonban egészen mostanáig nem tudtuk, hogy ez pontosan mit is jelent majd a gyakorlatban. Most már tudjuk.

Sokáig azt lehetett gondolni ugyanis, hogy a PES 2021 egyfajta kiegészítő, patch vagy DLC formájában érkezik majd, azonban nem ez a helyzet, hanem különálló játékként jelenik meg. A Konami szerint, mivel most ünnepli 25 éves szülinapját a sorozat, nem tehetik meg, hogy ne adjanak valami újat a rajongóknak, azonban emellé egy barátságosabb árazást ígértek.

Egészen a konkréten a játék szeptember 15-én jelenik majd meg 29,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Ezért technikailag a 2020-as játékot kapjuk meg, csak éppen frissített játékos- és csapatinformációkkal, valamint egy Euro 2020-as móddal. A Konamit úgy látszik nem nagyon zavarja, hogy jövőre tolták át az Európa-bajnokságot, legalább a játékosok majd otthon bepótolhatják. Az Euro 2020-as módban 55 csapat kapott helyet.

Arról egyelőre nem közölt semmit a Konami, hogy esetleg a PES 2020 tulajdonosai kedvezőbb áron hozzájuthatnak-e az újdonsághoz egy DLC formájában, pedig kedves gondolat lenne.

Eközben azonban a háttérben vadul dolgoznak a PES 2022-n, ami már a következő generációs konzolokra érkezik majd jövő szeptemberben. Ehhez a Konami kidobja az eddig használt Fox Engine-t, és átvált az Unreal Engine aktuális verziójára. A hivatalos közlemény hatalmas fejlődést ígér a játék minden területén, beleértve az elképesztően realisztikus modelleket, animációkat, a teljesen átalakított fizikát és a fotorealisztikus grafikát. Ezen kívül alaposan felfrissítik a myClub és Master League módokat is.

Meg kell hagyni, Messi nem néz ki rosszul az új engine alatt:

Ezzel szemben az Electronic Arts már idén kétféle verziót ad ki a FIFA-ból: az egyik kizárólag az új generációs konzolokra jelenik majd meg, jelentős fejlesztésekkel, míg a másik a jelenlegi konzolokra és PC-re érkezik, visszafogottabb újdonságokkal. Ez tehát azt jelenti, hogy a Konami és a PES-sorozat csak egy évvel a konkurencia után érkezik majd meg az új konzolokra, szóval valami nagyot kell majd durrantaniuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap