Súlyokat is kapott a Sharkoon legújabb gamer egere

Az RGB LED alapú világítással ellátott gamer egér 12 programozható gombbal, PMW3336-os szenzorral és súlyokkal száll harcba a konkurencia ellen.

Súlyokat is kapott a Sharkoon legújabb gamer egere

A Sharkoon piacra dobta legújabb gamer egerét, a Skiller SGM1-es modellt, ami modern formavilágával és remek felszereltségével próbálja majd meghódítani a játékosoknak szánt egerek szegmensét. Az új egér alapját egy PixArt PMW3336-os szenzor adja, amelynek maximális felbontása 10800 DPI, a szenzor érzékenysége azonban összesen hét szintben állítható, méghozzá dedikált kapcsolóval, az aktív profilról pedig ledes visszajelzés ad tájékoztatást.

A szenzor és az azt kiszolgáló vezérlő teljesítményére jellemző, hogy le tud követni 3810 milliméternyi mozgást, illetve akár 30g-s gyorsulást is, egyetlen másodperc alatt pedig 8000 képkocka feldolgozását tudja elvégezni.

A 12 gombbal ellátott egér öt hüvelyujj gombot kapott, a gombok pedig programozhatóak, a beállítások pedig a fedélzeti memóriában tárolhatóak, hat különálló profilban. A jobb és bal egérgomb alatt strapabíró OMRON kapcsolók dolgoznak, amelyek élettartama minimum 10 millió kattintásra tehető.

Fontos extra, hogy az egér alján rekeszeket is kialakítottak, amelyekben 6 darab 4 grammos súly foglalhat helyet – ezek tetszés szerinti mennyiségben használhatóak az optimális súlypont eléréséhez. Maga az egér egyébként 122 milliméter hosszú, 82 milliméter széles és 42 milliméter magas, kábel nélküli tömege pedig 130 gramm. Az újdonság 180 centiméter hosszú szőtt USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, USB csatlakozója pedig aranyozott. A fedélzetről a manapság olyannyira felkapott RGB LED alapú világítás sem hiányzik.

A Sharkoon jobbkezes gamereknek szánt egere már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 39,99 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward