Stílusos Zalman kuckók gamereknek

A Zalman két új közepes torony formátumú gamer számítógépházról rántotta le a leplet.

Stílusos Zalman kuckók gamereknek

A Zalman MS800-as és MS800 Plus modellek mindketten 207 x 533 x 541 milliméteres mérettel érkeznek, tömegük pedig nagyjából 9 kilogramm – persze üresen. Az acélvázra épülő, acél oldallapokból és ABS műanyagokból álló kuckók kívül-belül feketére lettek festve, dizájnjuk pedig letisztult, igényes.

A termékek belsejében micro-ATX vagy normál ATX formátumú alaplap elhelyezésére nyílik mód és az alaplaptálca a szokásos szerelőablakot is tartalmazza. Természetesen kábelmenedzsment is rendelkezésre áll, így a rendszerben tekergőző vezetékeket könnyedén összefoghatjuk és igényesen elvezethetjük. A házak előlapján mindkét esetben hat darab 5,25 colos bővítőhelyet kapunk, plusz egy három az egyben típusú 5,25”/3,5”/2,5” bővítőhelyet. Az MS800 három darab 3,5 colos belső bővítőhelyet biztosít, ezzel szemben az MS800 Plus már három Hot Swap támogatással ellátott, 3,5 colos adattárolókat fogadó, a ház eleje felől hozzáférhető fiókkal áll a felhasználók rendelkezésére.

PCI bővítőhelyből hetet kapunk, a videokártyák pedig 300 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak. Közös tulajdonság, hoy mindkét friss számítógépház tetején találunk két darab 120 milliméteres átmérőjű légkeverőt, amelyek az MS800 Plus esetében még LED-es világítást is tartalmaznak. A házak alján egy 120 milliméteres ventilátor bővítőhely lapul, a házak hátulján pedig egy 120 milliméteres átmérőjű légkeverőt helyeztek el a mérnökök – utóbbi az MS800 Plus esetében ugyancsak LED-es világítással bír.

A ház elején csak az MS800 Plus esetében kapunk gyári hűtést, méghozzá egy 92 milliméteres átmérőjű ventilátor formájában. Az újdonságok esetében a legtöbb esetben szűrő is helyet foglal az adott légkeverő előtt. A házak belsejében egy 92 milliméteres átmérőjű kiegészítő ventilátor elhelyezésére is lehetőség van, ez a ventilátor pedig természetesen jelen van a csomagban.

Az előlapi portok között két USB 2.0-s és két USB 3.0-s port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet, valamint egy hatcsatornás ventilátorfordulatszám-szabályzó is jelen van. Utóbbi meglehetősen igényesre sikeredett.

Az plexi ablakkal ellátott oldallappal érkező MS800 Plus 100 dollárba, az MS800-as modell pedig 88 dollárba kerül majd. Az újdonságok várhatóan decemberben jelennek meg az üzletek polcain.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward