Speciális csomagolásban, Avengers dizájnnal érkezhetnek az Intel KA jelölésű processzorai

A szeptember negyedikén megjelenő Avengers rajtjára négy speciális processzorral készül az Intel egy promóció keretén belül.

Speciális csomagolásban, Avengers dizájnnal érkezhetnek az Intel KA jelölésű processzorai

A napokban furcsa Intel processzorokról kezdtek pletykálni, amelyek a szokásos „K” jelölés helyett „KA” jelöléssel rendelkeznek. Egy ideig nem volt teljesen világos, hogy ez a „KA” jelölés pontosan mit akar, azaz specifikáció tekintetében különböznek-e az újdonságok az eddig megismert 10. generációs Intel Core processzoroktól, vagy sem, illetve az is rejtély volt, hogy a speciális akció csak egy konkrét régió számára szól-e, vagy sem.

A helyzet egy picit tisztult, ugyanis az Intel szóvivője a Tom’s Hardware megkeresésére megerősítette, valóban léteznek a „KA” jelölésű processzorok, amelyek igazából a meglévő modellekkel azonosak, a „KA” jelölés csak a megkülönböztetés miatt szükséges, ezek a processzorok ugyanis egy érkező promócióban tűnnek majd fel a nem is oly távoli jövőben.

Galéria megnyitása
A vietnámi KCC Shop kínálata

A „KA” jelölés igazából az Avengers témájú modelleket takarja, amelyek az Intel és a Marvel közötti együttműködés keretében készülnek, így a szokásos gyári doboz helyett egy Avengers dizájnnal rendelkező csomagolást kapnak és limitált példányszámban kerülnek majd forgalomba. Az egyelőre nem világos, hogy a termékekhez jár-e majd a szeptember negyedikén megjelenő új PC-s játék, az Avengers, vagy sem, de idővel erre is választ kaphatunk.

Galéria megnyitása
Ezek a processzorok érkezhetnek a nem is oly távoli jövőben

Az ismert detektív, @momomo_us már rá is bukkant az új processzorokra egy vietnámi viszonteladó árlistáján, ahol a speciális csomagról is szerepel egy eléggé gyenge minőségű kép. A tervek szerint négyféle „KA” jelölésű processzor kerülhet majd forgalomba: a Core i9-10900KA, a Core i9-10850KA, a Core i7-10700KA, illetve a Core i5-10600KA.

Ezek a modellek az Avengers dizájnnal ellátott doboztól eltekintve ugyanazt nyújtják majd, mint normál társaik, az viszont nincs kizárva, hogy az Avengers dizájnnal karöltve valami egyéb előnyt is kínálnak normál társaikhoz képest, például tartalmazzák a játék letöltéséhez és aktiválásához szükséges instrukciókat és kódot. Az elkövetkező hetekben kiderül, pontosan mi a helyzet a témában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap