Soul Sacrifice – a mágiáért fizetni kell

 A PS Vitás dark fantasy akció-RPG világa és mágiarendszere az áldozaton alapul, legyen az ékszer, testrész, vagy éppen az életünk.

Soul Sacrifice – a mágiáért fizetni kell

Az E3-on mutattak be egy új előzetest a PSVitás Soul Sacrifice-ról, amelyről a PS blogon már a múlt héten kiderült, hogy nemcsak Japánban fog megjelenni, hanem az USA és Európa játékosai is élvezhetik majd, igaz csak jövőre.

A történetben egy gonosz mágus rabszolgáját alakítjuk, akit épp fel akarnak áldozni, amikor egy rejtélyes figura jelenik meg előtte, egy titokzatos, Necronomiconra hajazó könyv formájában, melyet Golam Booknak hívnak, és egy varázsló démonokkal vívott harcairól szóló történeteket tartalmaz. A könyv világába aztán mi is beléphetünk majd, és részt vehetünk a harcokban is. Golam Bookról azonban nem lehet tudni, mik a rejtett szándékai, barát, vagy ellenség?

A játék világában az áldozat a mágirendszer fontos része, a varázslatok nem működhetnek nélküle. Az egyszerű varázslatokért még tárgyakkal, pl. ékszerekkel fizethetünk, a nagyobbakért már testrészeket kell feláldozni, és olyan is van, amelyért élettel kell fizetni - gazdánk nyilvánvalóan úgy gondolja, hogy valaki máséval. Ha a kompenzáció nem történik meg, azért a mágus a saját életével fizet. Ahogy egy mágus hatalma nő, úgy változik a külseje is, elveszíti emberi kinézetét, végül maga is szörnnyé válik.

Az ex-Capcomos Keiji Inafune (Rockman/Mega Man, Onimusha, Dead Rising) vezeti a projektet, a zenéért Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Xenogears, Xenoblade Chronicles) és Wataru Hokoyama (Afrika) felelős. A Soul Sacrifice-ban, amely dark fantasy lesz a javából akár négyen is nyomulhatunk együtt co-op módban, és csapattársainkat is feláldozhatjuk.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward