Sörtartóval keresztezett hangszóró a Sonytól

A japán vállalat egy sor új hangszóróval állt elő elsősorban a fiatalabb vásárlókat célba véve. Az újdonságok nagyon változatosak lettek.

Sörtartóval keresztezett hangszóró a Sonytól

A Sony több vezeték nélküli hangszórót is bemutatott a CES-en. Az újdonságok jellemzően az Extra Bass termékcsaládot gyarapítják tovább, csak egy kivétel van ez alól, és egyben az a szerkezet lett a legérdekesebb is, már ami a teljes funkcionalitást illeti. Az Extra Bass vonalon befutott az SRS-XB12, az SRS-XB22, az SRS-XB32, és a GTK-XB72, a kakukktojás szerepében pedig a GTK-PG10 tűnik fel.

A Sony GTK-PG10 hangszóró egy olyan megoldás, ami a kerti partik mellé lehet ideális választás, hiszen egyfelől remek hangzást fog biztosítani minden környezetben, másfelől pedig a tetejére a tervezők egy kihajtható sörtartót pakoltak süllyesztett helyekkel, hogy a poharak stabilan álljanak. A készülék meglehetősen nagy teljesítménnyel szolgál majd a japán osztag elmondása alapján, és lehetősége lesz a felhasználóknak arra is, hogy egy állványra tegyék a készüléket, hiszen kapott egy beépített rögzítési felületet tripodok számára. A zene itt érkezhet Bluetooth kapcsolaton keresztül, de van beépített FM rádiója is a terméknek, és persze került rá 3,5 milliméteres bemenet, valamint USB csatlakozó is, ezáltal külső adathordozókról is tud zenéket lejátszani.

Galéria megnyitása

A készülék egyebek mellett rendelkezik egy dedikált szabadtéri buli móddal. Ennek a kiválasztásakor állítólag a DSP automatikusan olyan beállításokra áll át, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsa a nagyobb nyílt területeken, szóval egészen máshogy lesz optimalizálva a hangképe, mint alapjáraton. És lehet a szerkezethez csatlakoztatni mikrofont is, ha a buliban valakinek karaokézni támad kedve, szóval ilyen téren sem okoz csalódást. A Sony GTK-PG10 13 órán át lesz képes folyamatosan zenélni, szóval a félnapos partikat még éppen átvészelheti egy töltéssel.

A Sony új Extra Bass hangszórói nagyon széles ársávot fednek majd le, és ennek megfelelően különböző igények kiszolgálását tartják szem előtt. Az SRS-XB12 egy olyan apróság, amit szinte bárhová fel lehet akasztani, nagyon könnyen hordozható, bírja a port és a vizet, az üzemideje pedig eléri a 16 órát. Az SRS-XB22, valamint az SRS-XB32 hasonló kaliberű és kialakítású, de az utóbbi egy kicsit nagyobb teljesítményű, és már rendelkezik beépített fényekkel is. Ezek a készülékek rendelkeznek NFC-vel is, IP67 védettséget élveznek, és 12, illetve 24 órás üzemidővel szolgálnak – az XB32 kapott nagyobb akkut. Az Extra Bass vonalon a csúcsot a GTK-XB72 képviseli, ez már elég nagy ahhoz, hogy akár házibulikban is bevethető legyen, és valódi diszkóhangulatot képes maga körül teremteni az integrált fényeivel. Az XB72 is rendelkezik beépített mikrofonnal és külső mikrofon bemenettel is, továbbá az FM rádiónak sincs híján.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Végül nézzük az árakat és a megjelenési időpontokat. A Sony mindegyik eszközt tavasszal tervezi kereskedelmi forgalomba küldeni. A sörtartóval is szolgáló GTK-PG10 ajánlott fogyasztói ára 250 dollárban lett meghatározva, de nem ez a legdrágább új vezeték nélküli hangszórója a gyártónak a CES-en, hanem a GTK-XB72, ami 350 dollárt fog kóstálni. Az SRS-XB32 és az SRS-XB22 150 és 100 dolláros összegért cserébe lesz hazavihető, a legolcsóbban pedig az SRS-XB12 fog befutni, ezért már csak 60 dollárt kér majd a Sony.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap