Sokat spórolhat az Apple One szolgáltatáscsomaggal, és már itt a Fitness+ is

A Fitness+-ban online edzéseket lehet majd követni havidíjért cserébe, az Apple One pedig kedvező ajánlatokat nyújt.

Sokat spórolhat az Apple One szolgáltatáscsomaggal, és már itt a Fitness+ is

Beigazolódtak a pletykák annak kapcsán, hogy az Apple arra készül, hogy szolgáltatáscsomagokat alakítson ki, hogy így növelje még tovább a felhasználói táborát. És az Apple One bejelentésén túl a vállalat arról is beszélt, hogy összeállt az Apple Fitness+ szolgáltatása, aminek keretében a felhasználók többféle edzésen vehetnek részt videós instrukciókon keresztül.

Apple Fitness+

Galéria megnyitása

Először nézzük meg közelebbről, hogy mit ígér az Apple Fitness+. Ez a szolgáltatás azoknak lesz ideális, akik az otthonukban szeretnek vagy szeretetnének edzeni, és ehhez igénybe vennének motivációs célt szolgáló videókat. A szolgáltatásban 10 különböző mozgásformához lesznek kezdetben videók, amiket ismert és kiváló edzők készítenek az Apple számára, hogy a minőség ebből a szempontból is biztosított legyen.

Galéria megnyitása

Az Apple Fitness+ minden Apple eszközön futni fog a televízióktól az okostelefonokon át a karórákig. Az Apple Watch felületén a mozgási eredményeket, aktuális mérési adatokat lehet majd nézni, míg a tévéken, tableteket, mobilokon pedig a videók követhetőek figyelemmel. Lesznek elérhető célok és más egyéb adatok, amik ösztönzőleg hathatnak az emberekre. És a szolgáltatásban integrálva lesz az Apple Music.

Galéria megnyitása

A felhasználók attól függően, hogy mennyi idejük van edzeni, előre megválaszthatják, hogy milyen hosszú videót szeretnének indítani, ez lehet csak 5, de akár 45 perc is. A rendszert intelligens ajánlásokat fog tenni egy idő után. Az edzéses videók felhozatala hetente bővülni fog. Üröm az örömben, hogy ez nem lesz mindenhol elérhető, és az árát látva valószínűleg lesznek, akiknek el is megy a kedve a szolgáltatásról. Egyáltalán nem lesz olcsó az Apple újítása.

Galéria megnyitása
Az eredményeit meg is oszthatja az ember

Az Apple Fitness+ magában 10 dollár kerül havonta az Egyesült Államokban. De amennyiben valaki nagyon komolyan veszi ezt, akár egy évre is előfizethet azonnal, és így „csak” 80 dollárt kell érte leszurkolni 12 hónapra.

Apple One

Mostanra tekintélyes mennyiségű szolgáltatás állt össze az Apple kínálatában, és innen jött az ötlet a vállalatnak, hogy elkezdi ezeket rendezett csomagokban értékesíteni az előfizetők számára. Három csomagról beszélhetünk jelenleg, és ezek 15 dollártól indítanak.

Galéria megnyitása

Az Apple One Egyéni ára lett 15 dollárban meghatározva (itthon 3350 Ft), és ebben benne foglaltatik az Apple Music, az Apple TV+ és az Apple Arcade, valamint került még bele egy alap iCloud tárhely is 50 GB-nyi hellyel. Itt igazából már rögtön eléggé komplex szolgáltatáscsomagot kapnak az emberek, ami kiterjed zenékre, filmekre, sorozatokra és játékokra is.

Eggyel fentebb lépve az Apple One Családi várja az érdeklődőket, ami havi 20 dollárt fog kóstálni (hazánkban 4450 Ft). Ebben ugyanúgy adott az Apple Music, az Apple TV+ és az Apple Arcade, valamint az iCloud is. De akkor mivel több ez a többinél? Nos, itt már az online tárhely nem 50, hanem 200 GB-os kapacitással szolgál az előfizetők számára, amivel bőven lehet gazdálkodni. Ezt már meg lehet osztani családtagokkal is hat főig.

A legdrágább csomag az Apple One Premier névre hallgat, és ebben már bizony bőven találhatnak maguknak olyan dolgokat az emberek, amikkel le tudják magukat foglalni. A megszokott Apple Music, TV+ és Arcade trió mellé megérkezett itt az Apple News+ és az Apple Fitness+ is, sőt mi több, 2 TB-os iCloud előfizetés is bele került már ebbe. Mindezt havi 30 dollártért cserébe nyújtja az Apple, de ezt is együtt veheti igénybe akár egy hatfős család is.

Galéria megnyitása

Az Apple One Premier csomag egyelőre a szolgáltatások regionális korlátja miatt csak az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságben és Ausztriában vehető igénybe. A többi konstrukció több mint 100 országban lesz hozzáférhető. Az előfizetői díjak eltérően alakulhatnak a különböző régiókban. Ha eddig az ember semmire nem fizetett elő, akkor 30 napig kipróbálhatja az Apple One-t ingyen. Amennyiben valaki Apple Carddal fizet ezért, 3%-ot visszafizet neki a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap