Sok hibát javít a Surface Book 2 firmware frissítése

A processzor nem veszi vissza feleslegesen 0,4 GHz-re az órajelét, javul a stabilitás és a GPU sem tűnik el többé az eszközkezelőből.

Sok hibát javít a Surface Book 2 firmware frissítése

A Microsoftnál néhány hónappal ezelőtt bukkant fel az a hiba, amely eléggé megkeserítette a Surface Book 2 tulajdonosok mindennapjait, ugyanis ennek eredményeként a rendszer 0,4 GHz-re vette vissza a processzor órajelét, ami keménye rányomta bélyegét a rendszer összteljesítményére. A kellemetlen problémára gyors megoldást ígért a vállalat, méghozzá egy firmware frissítés formájában, amely azóta elérhetővé vált.

Az érintett konfigurációkhoz automatikusan, a Windows Update-en keresztül érkezik a frissítés, így nem kapja meg minden konfiguráció, csak azok, amelyeknek valóban szüksége van rá. Ezzel együtt egy olyan rendelleneségre is megoldást találtak, amelynek köszönhetően korábban egyszerűen eltűnt a GPU az eszközkezelőből. A firmware frissítést a Windows 10 1803-as operációs rendszert futtató konfigurációkhoz készítették.

A javítás jóvoltából a Windows 10 1803-as kiadását elméletben most már könnyedén 1903-as verzióra lehet frissíteni, legalábbis ez az ígéret, a valóságban pedig majd meglátjuk, tényleg minden zökkenőmentesen megy-e, ha a Surface Book 2 felhasználók tömegesen alkalmazni kezdik az új firmware-eket. Érdekesség, hogy ezzel együtt egy kiegészítő firmware frissítés is készült, ami a rendszer stabilitásán próbál javítani. Hogy sikerül-e neki? A felhasználói visszajelzésekből egészen biztosan rövidesen kiderül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap