Sohaviszontnemlátásra, RIAA?

Úgy tűnik, a mai nappal végleg felszámolják a zeneipar Al-Kaidáját - vagy legalábbis azt a formáját, amit eddig RIAA néven ismerhettünk. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy bárki is fellélegezhetne, mivel a háttérben jelentős átszervezések és csapatösszevonások is folynak.

Sohaviszontnemlátásra, RIAA?

Úgy tűnik, a mai nappal végleg felszámolják a RIAA-t, ez azonban még nem jelenti azt, hogy bárki is fellélegezhetne, mivel a háttérben jelentős átszervezések és csapatösszevonások is folynak.

Az tehát egy dolog, hogy a hírek tanúsága szerint a RIAA ezúttal a saját alkalmazottai körében rendezett "vérfürdőt": tucatjával küldte el az embereit (összesen száznál is többet) és egymás után zárta be az irodáit. Láthatólag tényleges önmegsemmisítés van folyamatban.

Ahogy azonban jeleztük is, a RIAA feloszlatása csak annyit jelent, hogy a háttérben álló hatalmasságok újraszervezik a soraikat; így tehát amit eddig RIAA-ként ismertünk, az ezentúl jó eséllyel beleolvad PirateBay-per kapcsán is említett nemzetközi nagy testvérébe, az IFPI-be. Az illetékesek szerint az így kialakuló új szerveződés "karcsúbb és koordináltabb" lesz.

Kérdés azonban, hogy az IFPI is meddig húzhatja még - főleg, hogy a RIAA jelenlegi "temetésének" egyik fő oka is az volt, hogy nem tudták kellően sikerre vinni a céljaikat; és ha most a napokban a PirateBay-per is olyan eredménnyel zárul majd, aminek az IFPI-n kívül mindenki más örülni fog, akkor nem kizárt, hogy ők is megnézhetik magukat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward