SMG Titan SSD-k a Kingmax-tól

Az SMG Titan család tagjai az asztali számítógépeket és a noteszgépeket veszik célba, fedélzetükön pedig SandForce SF sorozatú SSD vezérlő teljesít szolgálatot.

SMG Titan SSD-k a Kingmax-tól

Elrajtolt a Kingmax legújabb SSD családja, amely az SMG Titan nevet viseli. A 2,5 hüvelykes formátumú SSD meghajtókat tömörítő sorozatban 64 GB-os, 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os modell lapul, amelyek mindannyian SATA 6 Gbps-os csatolófelületen keresztül kapcsolódnak az adott rendszer alaplapjához.

Az új SSD meghajtók SandForce sorozatú SSD vezérlőt tartalmaznak, ami amellett, hogy remek teljesítményt biztosít, még az adatok biztonságáról, illetve a NAND Flash memóriachipek hosszú élettartamáról is gondoskodik. Az 55-bites BCH ECC-vel dolgozó vezérlő NCQ és TRIM támogatást egyaránt alkalmaz, sőt, még hulladékgyűjtő algoritmus is helyet kapott rajta. A NAND Flash chipek szerepét MLC típusú megoldásokra bízták, ám az nem derült ki, hogy ezek pontosan milyen gyártástechnológiával készültek.

Az SMG Titan SSD meghajtók meglehetősen széles hőmérséklet-tartományon belül tárolhatóak (-55 C – +95 C), üzem közben pedig a 0 Celsius fok és a 70 Celsius fok közötti hőmérséklet-tartományban használhatóak.

A mindössze 7 milliméter vastag újdonságok ismert tulajdonságait az alábbi táblázat összegzi.

A 3 év garanciával érkező SMG Titan SSD meghajtók rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban. Az újdonságok közül az SMG32-es modellek a noteszgépeket, az SMG35-ösek pedig az asztali számítógépeket veszik célba – utóbbiakhoz jár 2,5"->3,5" beszerelő keret.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az egyes modellek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward