SilverStone ház ütőképes NAS építéséhez

Sokan szeretik saját maguk összeállítani házi fájlszerverüket – új termékével pont rájuk gondolt a SilverStone.

SilverStone ház ütőképes NAS építéséhez

A hálózati adattárolók piacán meglehetősen sokféle termék közül lehet válogatni manapság, így mindenki megtalálhatja azt a terméket, ami igényeinek és pénztárcájának egyaránt megfelel. Vannak persze olyanok is, akik inkább saját maguk építenek saját, PC alapú NAS-t, amit aztán egyéb célokra is használhatnak majd. A SilverStone legújabb számítógépháza pont őket veszi célba.

Galéria megnyitása

A CS381 típusjelzéssel ellátott újdonság egy nagyobbacska termék, ami 400 milliméter hosszú, 225 milliméter magas és 316 milliméter mély, vagyis az átlagos NAS-okhoz képest jóval nagyobb, cserébe viszont bőven van hely benne. A közel 30 literes űrtartalommal büszkélkedő házban nyolc darab 3,5 hüvelykes meghajtó-fiók kapott helyet, amelyek hot-swap támogatással érkeznek, védelmükről pedig egy zárható előlapi ajtó gondoskodik. A bővítőhelyeket két darab négyes csoportra osztották és természetesen SATA 6 Gbps-os, illetve miniSAS 12G HD támogatással egyaránt rendelkeznek. A házban még további két darab 2,5 hüvelkyes SSD számára is van hely.

Az adattárolókat egy micro-ATX formátumú alaplap köré épülő rendszerrel szolgálhatjuk ki, amely teljes hosszúságú videokártyát is fogad. Fontos megkötés azonban, hogy processzorhűtő terén csak 60 milliméteres magassággal gazdálkodhatunk, de igény esetén akár kompakt folyadékhűtő szettet is alkalmazhatunk. Ebben a ház hátoldalán elhelyezett két darab 120 milliméteres ventilátor bővítőhely segít, amelyek egy 240 x 120 milliméteres hőleadó radiátort is fogadhatnak. A tápellátásról normál ATX helyett SFX/SFX-L formátumú tápegység gondoskodhat, az extra szellőzést pedig két darab oldallapi 120 milliméteres ventilátor segítheti. Az új ház előlapi portjai között két USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található.

A SilverStone CS381 rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, az azonban még nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap