Sikeres a Bard's Tale IV Kickstartere

Eddig két kiterjesztett célról hullott le a lepel.

Sikeres a Bard's Tale IV Kickstartere

Örülhetnek mindazok, akik szeretik a régivágású, leginkább fejtörőkre és csatákra építő, a szociális interakciókat pedig takaréklángra helyező szerepjátékokat. Az inXile entertaiment csapata ugyanis a mai nap elérte a kitűzött összeget a Bard's Tale negyedik részével. Eddig 1,250,000 dollárt sikerült összekalapozniuk. Így már biztos, hogy a harminc évvel ezelőtt debütált, klasszikussá nemesedett sorozat egy újabb epizóddal fog bővülni és még a hátra lévő huszonöt nap alatt a kiterjesztett célok is bőven összejöhetnek.

1,3 millió dollárnál a tervezettnél jóval összetettebb NPC-segítőtárs-rendszerrel és két, a gép által vezérelt, csapatunkat potenciálisan erősítő kalandozóval lesz gazdagabb a játék. Ha pedig legalább 1,35 millió dollárt, vagy többet tesz majd ki a Kickstarteren összegyűjtött összeg, akkor a tárgykészítés is komoly változásokon fog átesni, és nagyságrendekkel részletgazdagabb lesz annál, mint amilyennek eredetileg megálmodták.

Akiknek kimaradt volna a trilógia, azok számára jó hír, hogy minden, a csapat munkáját legalább húsz dollárral támogató adományozó gazdagabb lesz az első három rész egy digitális példányával, aminek a futtatásához a tervek szerint nem lesz szükség emulátorokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward