Shuttle XPC Barebone SG33G5

A Shuttle legújabb SFF PC-je (Small Form Factor) már rendelkezik a HD Ready minősítéssel, ugyanis a gyártó felszerelte az újdonságot HDMI csatlakozóval, így könnyedén összekapcsolható a gép akár egy nagyméretű HD-ready LCD TV-vel is.

Shuttle XPC Barebone SG33G5

A Shuttle legújabb SFF PC-je (Small Form Factor) már rendelkezik a HD Ready minősítéssel, ugyanis a gyártó felszerelte az újdonságot HDMI csatlakozóval, így könnyedén összekapcsolható a gép akár egy nagyméretű HD-ready LCD TV-vel is.

A készülék kis mérete ellenére rendkívül nagy tudással rendelkezik, a benne rejlő alaplap Intel G33/ICH9DH lapkakészlettel lett felvértezve, ennek köszönhetően a Barebone gép képes az Intel Core 2 Quad, az Intel Core 2 Duo E6000/E4000,  a Pentium Dual-Core E2000-es és a Celeron 400-as processzorok fogadására. Az alaplap DDR2-800MHz-es memória modulokat kezel, ezekből akár 4 GB mennyiséggel is tökéletesen elboldogul. A lapon 3 darab SATA II-es csatolófelület található, illetve jelen van egy eSATA kivezetés is, amelynek segítségével külső merevlemezeket kapcsolhatunk a rendszerhez.

A videó vezérlő szerepét egy integrált Intel GMA X3100-as mag látja el, ez a vezérlő már elegendő ahhoz, hogy zökkenőmentesen élvezhessük a Windows Vista Aero interfészének képi világát, illetve effektjeit. Az Intel GMA X3100 DirectX 9.0-ás támogatással rendelkezik. A HDMI csatlakozó teljes mértékben támogatja a HDCP eljárást, így a HD tartalmak lejátszása sem jelenthet gondot. DVI csatlakozóval felszerelt monitorokat is összekapcsolhatunk az SG33G5-össel, ugyanis a csomag tartalmaz egy HDMI-DVI átalakító kábelt is. A gép a későbbiekben akár új videokártyával is bővíthető, ugyanis az alaplapon található PCIE csatolófelület.

Specifikációk:

[list type="unordered"]

[*]Chipszet: Intel G33 Express / ICH9DH

[*]Támogatott processzorok: Intel Core 2 Quad, Core 2 Duo E6000/E4000 Series, Pentium Dual-Core E2000 Series, Celeron 400 Series with 775 socket, FSB 1333

[*]Memória támogatás: Max. 4 GB Dual Channel DDR2 800 (túlhajtva akár 1066 MHz)

[*]Bővítőhelyek: 1x PCI-E X16, 1x PCI

[*]Hálózat: Gigabites LAN

[*]USB, Firewire: 2x Firewire, 6x USB 2.0

[*]Adattárolás: 3x SATA2, 2x eSATA

[*]Audió: 8 csatornás audió vezérlő, Dolby Digital Live! és DTS Connect támogatással

[*]Videó: DX9-es Intel GMA3100 videó vezérlő HDMI-vel és HDCP-vel

[*]Tápegység: 250-Watt

[*]Méretek: 310 (Hossz) x 200 (Szélesség) x 185 (Magasság) mm 

[/list]

A Shuttle újdonsága 8 csatornás hangkártyával büszkélkedik, amely rendelkezik Dolby Digital Live! és DTS támogatással egyaránt. A hangkártyát S/PDIF csatlakozón keresztül is összeköthetjük a már meglévő házimozi rendszerünkkel. A gép egy rendkívül tetszetős fekete alumínium házzal büszkélkedik, a hosszú élettartamról az alaplapon felhasznált minőségi kondenzátorok gondoskodnak. A rendszer energia igényét egy 250W-os tápegység fedezi.

A temék ára 303 euró körül helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward