Shroud of the Avatar – sikerrel zárult a gyűjtés

A Kickstarteren és a honlapon keresztül összegyűjtött összeg átlépte a 2 milliót. A játék 2014-ben jelenhet meg.

Shroud of the Avatar – sikerrel zárult a gyűjtés

Mostantól biztos pénzügyi alapokon nyugodhat Richard Garriott új RPG-je, a Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues, melynek Kickstarteres gyűjtése sikeresen lezárult. A projektet 22,322-en támogatták, a kitűzött 1 millió dolláros összeget 919 275 dollárral sikerült túl is lépni. A gyűjtés a játék honlapján tovább folytatódik, az ott begyűjtött pénzből a rajongók már ki is pótolták, ami a 2 millához hiányzott, sőt, kicsivel még több is összejött. Aki a továbbiakban még támogatni akarja Garriot, az továbbra is megteheti a honlapon, vagy esetleg megvásárolhatja kis kulipintyóját, a Britannia Manort, amely még mindig eladó 3,5 millióért.

A lelkes rajongóknak köszönhetően a játékba így bekerülhetnek többek között az ígért extra területek (Lost Vale és Mysterious Island, és kiterjedt földalatti részek), a pet rendszer, az időjárás, az interaktív hangszerek, az utazás hajóval, a vulkánkitörések és egyéb katasztrófák, a színház, amelyben szereplők és nézők is lehetünk és a klánok PvP háborúkat vívhatnak egymással. Ha a 2,25 milliós határt sikerül elérni, akkor

sokkal részletesebben kialakítható karaktereket, mod eszközöket és egyéb extrákat kapunk, 2,5 millánál pedig a játék támogatni fogja a 3D VR rendszereket (pl. Oculus Rift) is.

A Shroud of the Avatart: Forsaken Virtues 2014 októberében fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra. Az első részt további négy fogja követni, melyek a tervek szerint évente látnak majd napvilágot.

Kapcsolódó cikkeink:

Shroud of the Avatar – Lord British új RPG sorozata

Shroud of the Avatar – háromféle online mód

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward