Shroud átigazolt a Mixerhez

Shroud átigazolt a Mixerhez

Nekünk magyaroknak ez nem annyira eget rengető hír, de mégis csak érdekes folyamatok zajlanak a háttérben, amikor az Amazon platformjáról a legnagyobb streamerek egyik napról a másikra átmennek a rivális Microsofthoz közvetíteni.

A Twitch.tv pár hónappal ezelőtt elvesztette legnépszerűbb streamerét, Ninját, akit a Microsoft igazolt le saját gaming közvetítő szolgáltatásához, a Mixerhez. Ez akkoriban elég nagy visszhangot keltő hírként robbant be, hiszen a Twitchen Ninja hihetetlen pénzeket zsebelt be a nézőktől, így sejthető volt, hogy hatalmas összeg lehet annak hátterében, hogy ennek ellenére feladta a biztos népszerűségét a Mixer bizonytalanságáért. A Verge újságírója szerint ezt a kockázatot körülbelül 15 milliárdos szerződésért vállalta annak idején.

Shroud, egykori professzionális CS:Go játékos jelenleg igen széles palettán mozog és több kompetitív címet is tol. Több, mint 7 millió követővel a Twitch egyik legnépszerűbb figurája volt. Eddig.

Michael „Shroud” Grzesiek tehát innentől kezdve kizárólagosan a Mixernek dolgozik és segít népszerűsíteni a Twitchez képest nem túl népszerű platformot, amire szüksége is van a Microsoftnak. A StreamElements felmérése alapján ugyanis 2019 3. negyedévében a Mixer részesedése a streamer piacból csupán 3,2% volt, szemben a Twitch.tv 75,6%-os részesedésével.

Shroud új csatornája itt érhető el, egy hónapig pedig ingyen feliratkozhatunk rá, ezzel is támogatva az új munkahelyét. https://mixer.com/shroud

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap