Seagate: ingyen helyreállítjuk a hibás Barracudákat

Múlt héten számoltunk be arról, hogy a Seagate 7200.11-es merevlemezei, főként az 1 TB-os modellek firmware hiba miatt "lezárják magukat" és azután minden rajtuk lévő adat elérhetetlenné válik. A vállalat kezdetben különösen állt hozzá a dolgokhoz, de úgy látszik - szerencsére - meggondolták magukat.

Seagate: ingyen helyreállítjuk a hibás Barracudákat

Múlt héten számoltunk be arról, hogy a Seagate 7200.11-es merevlemezei, és azokból is az 1 TB-os modellek firmware hiba miatt néha "lezárják magukat" és azután minden rajtuk lévő adat elérhetetlenné válik. A vállalat kezdetben különösen állt hozzá a dolgokhoz, de úgy látszik - szerencsére - meggondolták magukat

Ha a lezárás egyszer bekövetkezett, akkor a dolog átlagfelhasználó számára kvázi visszafordíthatatlanná válik, azonban ha ilyen meghajtókkal rendelkezünk és még nem történt meg a baleset akkor a Seagate által kiadott ingyenes firmware-frissítéssel véglegesen elháríthatjuk a hibát. Akik tapasztalták az előbbit, azok maximum a garanciában bízhatnak, elveszett adataik miatt őket a vállalat eredetileg nem szándékozott kárpótolni. Szerencsére meggondolták magukat.

A Seagate szerint a firmware hiba a Barracuda 7200.11-es, DiamondMax 22-es és Barracuda ES.2 SATA meghajtóknál jelentkezhet. Az adatok azonban nem tűnnek el véglegesen, csupán elérhetetlenné válnak, de még mindig ott vannak a lemezen. A Seagate ez esetben térítésmentesen helyreállítja az adatot számunkra ha felvesszük velük a kapcsolatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward