RTX támogatással érkezik a V-Ray 5 benchmark

Háromféle teszttel büszkélkedik az új szoftver, ami a CPU és a GPU tesztelésére használható.

RTX támogatással érkezik a V-Ray 5 benchmark

A Chaos Group örömmel jelentette be, hogy elkészült a széles körben népszerű V-Ray Benchmark legfrissebb kiadása, a V-Ray 5, amely több területen is újításokat hoz. Az ingyenesen elérhető tesztprogram három renderelő-motor teszttel siet mindazok segítségére, akik szeretnék tudni, milyen teljesítményre képes a processzoruk és a videokártyájuk, illetve a GeForce RTX sorozat tagjaihoz is készült egy külön teszt.

A három teszt közül az első, azaz a V-Ray csak az adott CPU-t használja a rendereléshez, így ezt az egységet pontozza. A V-Ray GPU CUDA teszt már GeForce sorozatú videokártyákat, valamint processzorokat támogat, míg a V-Ray GPU RTX már kifejezetten a GeForce RTX sorozatú videokártyákhoz készült. A három teszt eredményei privát módon tárolhatóak, de van mód a későbbi publikálásra is, sőt, még a képernyőmentés elkészítésében is segít az alkalmazás.

Galéria megnyitása

A friss tesztprogram új változata részletes információt ad a processzorral kapcsolatban, azaz a magok és szálak számát, valamint a tuningot is jelzi. Extraként még a Windows 10 Hardware-Accelerated GPU Scheduling támogatását is képes felismerni, illetve jelezni.

A letisztult, egyszerűen kezelhető felület jóvoltából könnyedén használható az új alkalmazás, az eredmények között gyorsan és hatékonyan kereshetünk, ugyanis számos szűrő áll ehhez rendelkezésre. Igény esetén akár a GPU CUDA pontszámokra is szűkíthetjük a találatokat, de a hibrid konfigurációk eredményei is tallózhatóak.

A V-Ray5 Benchmark használatához Chaos Group fiókot kell létrehozni, ami egy gyors regisztrációval elkészíthető. Ezzel aztán az alkalmazásban is bejelentkezhetünk, ami az eredmények tárolásához és megtekintéséhez szükséges. Az ingyenes alkalmazás innen tölthető le.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap