RGB LED világítással érkezik a Patriot új M.2-es SSD sorozata

Ha viszont bekapcsoljuk az RGB LED szinkronizációt, 20-30%-kal alacsonyabb írási és olvasási tempóra számíthatunk, így a díszkivilágításnak bizony ára van.

RGB LED világítással érkezik a Patriot új M.2-es SSD sorozata

A Patriot Memory Viper Gaming sorozatában egy különleges SSD család jelent meg a VPR100 RGB formájában, amelynek tagjai mindannyian M.2-2280-as csatolófelülettel rendelkeznek. A friss adattárolók masszív hűtést kaptak, amely alól kiszűrődnek az RGB LED alapú világítás fényei, ezeket pedig természetesen szinkronizálhatjuk is a rendszer többi komponensével a népszerű szoftvereken keresztül, vagy akár a Viper RGB appot is használhatjuk a fények módosítására. Egy dolgot azonban érdemes szem előtt tartani: a szinkronizáció hatására az írási és olvasási sebességek 20-30%-kal csökkennek, ami azért nem tragédia, bizonyos esetekben azonban a funkció kerülése mellett szólhat.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Alapok terén egy Phison E12-es sorozatú SSD vezérlővel van dolgunk, amelyhez 3D TLC NAND Flash memórialapkák kapcsolódnak, plusz némi DRAM alapú gyorsítótárat is rejt a NYÁK lap annak érdekében, hogy az írási teljesítmény kiszámíthatóbb lehessen. A 256 GB-os, 512 GB-os, 1 TB-os és 1 TB-os kivitelben érkező SSD kártyák mindannyian 3300 MB/s-os folyamatos maximális olvasási tempó elérésére képesek, írási sebesség terén azonban már vannak különbségek. A 256 GB-os változat 1000 MB/s-os, 512 GB-os társa 2100 MB/s-os, míg az 1 és 2 TB-os modellek 2900 MB/s-os maximális folyamatos olvasási sebesség elérésére képesek.

Természetesen strapabíróság terén is vannak különbségek az újdonságok között: a 256 GB-os példány 380 TBW, az 512 GB-os 800 TBW, az 1 TB-os 1600 TBW, míg a 2 TB-os kiadás 3115 TBW írásmennyiséget visel el élettartama során, illetve a jótállási időn belül, ami ezúttal öt év. Árazás terén arra számíthatunk, hogy a 256 GB-os változat 74,9 euróba, az 512 GB-os kiadás 119,9 euróba, az 1 TB-os modell 189,9 euróba, a 2 TB-os SSD kártya pedig 379,9 euróba kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap