Shop menü

RETRO SZÁMÍTÓGÉP VIDEO ÉS QUARTZJÁTEK KIÁLLÍTÁS SZEGEDEN

RETRO SZÁMÍTÓGÉP, VIDEO- ÉS QUARTZJÁTÉK KIÁLLÍTÁS
HaverLaci
HaverLaci
Retro számítógép video és quartzjátek kiállítás Szegeden

Már tavaly is hírt adtunk az eseményről, ezúttal megújult formában tért vissza a Retro Számítógép, Video- és Kvarcjáték Kiállítás Szegeden, melyet ma, október 8-án még meglátogathasz.
Az újszegedi Bálint Sándor Művelődési Házban (6726 Szeged, Temesvári körút 42) újra megnézheted, megfoghatod, kipróbálhatod a rengeteg régi számítógépet, videojátékot, arcade gépet, hogy ismét átélhesd gyerekkorod kedvenc játékait!
A kiállításon megtekinthetőek a 70-es, 80-as, 90-es évek közkedvelt és kevésbé ismert számítógépei és videojátékai, igazi ritkaságokkal kiegészítve.

A kipróbálható gépek között ott lesz a Commodore 64, Amiga, tv foci, a Sega, Atari, Nintendo konzolok, arcade gépek és természetesen a "kvarcjátékok" is.
Idén egy különlegességgel is bővült a kiállítás: Balla Gábor, aki a régi játékok szerelmese, sok-sok lemezárugyári, DMSZ (Debreceni Műanyagipari Szövetkezet), trafikáru és számtalan más nosztalgia játék kiállításával emeli majd a rendezvény színvonalát. Ezek közül néhány példány játszható!

Belépőjegyek:
Felnőtt: 2000 Ft
Gyerek: 1200 Ft

Családi: 4500 Ft

Az esemény már október 7-én megnyitott, ha nincs más programod, és a környéken tartózkodsz érdemes ma még benézni!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére