Rengeteg dolgot megtudhattunk a ZTE következő 5G-s csúcsmobiljáról

A vállalat egy rövid előzetes bemutatóval szolgált, amin már a termék is részt vett, de még nem derült ki minden.

Rengeteg dolgot megtudhattunk a ZTE következő 5G-s csúcsmobiljáról

A ZTE már bejelentette a Snapdragon Tech Summit 2019 alkalmával, hogy alkalmazni fogja a Qualcomm által akkor frissen bejelentett Snapdragon 865 mobilplatformot. Most pedig már részleteket is elárult a vállalat arra vonatkozóan, hogy mire lehet számítani.

A kínaiak hivatalos álláspontja szerint a soron következő zászlóshajó az Axon szériát fogja tovább gyarapítani, ZTE Axon 10s Pro 5G néven debütálhat majd a készülék. Ennek az eszköznek az alapját a Snapdragon 865 rendszerchip biztosítja majd, és mivel ennél a mobilplatformnál még nincsen integrált 5G hálózati modem, ezért a ZTA mérnökei a Snapdragon X55 modemet fogják elszeparáltan bevetni.

Galéria megnyitása

Az okostelefont támogatni fogja az NSA és az SA környezetet is, és a Snapdragon X55 révén elképesztően gyors lehet ideális körülmények között. Az érkező Axon a Wi-Fi 6 szabványnak is megfelelő lesz már, szóval ilyen téren is előremutató konstrukciónak ígérkezi. A ZTE mobilját egy 4000 milliamperes akkumulátor hatja majd a friss információk szerint, ami nem túl izmos már egy vélhetően nagyra tervezett, 5G modemmel is felszerelt eszköz számára. De reméljük, hogy így is képes lesz legalább átlagosnak tekinthető üzemidőt elérni.

Galéria megnyitása

Az Android 10 operációs rendszerrel fog debütálni a ZTE Axon 10s Pro 5G, ami nem meglepő annak fényében, hogy 2020 januárját követően már csak ezzel kerülhetnek forgalomba új, GMS támogatást élvező okostelefonok. A ZTE A Mi Favor 10 grafikus felhasználói felület használatát vetíti előre, ami 1600 egyedileg tervezett ikonnal, és rengeteg egyéb kisebb-nagyobb fejlesztéssel szolgál.

A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás nagyon sok helyen lesz alkalmazva itt, kezdve a hangalapú hang alapú kereséstől a vezérlésen át az erőforrások menedzseléséig. A Z-Booster 2.0 elvileg képes lesz úgy elosztani a teljesítményt, hogy a készülék mindig a lehető legjobb felhasználói élményről legyen képes gondoskodni, az appok hamarabb fognak indulni, a multitasking pedig fürgébben megy majd, és így tovább.

Galéria megnyitása

Az Axon 10s Pro 5G egy fémből készült keretbe lesz foglalva, és különleges üvegréteg fogja lefedni a hátoldalát. A ZTE érdekes módon már azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy 175 gramm körüli tömegre kell számítani, és a termék nem lesz 7,9 milliméternél vastagabb. A kínaiak elmondása szerint ez lesz az egyik legkecsesebb 5G-s csúcsmodell, a tervezésnél erre külön ügyeltek a fejlesztők. Az 5G-s eszközök esetében sok extra komponenst kell még a burkolaton belül felhasználni, és ez megnehezíti a vékony konstrukciók készítését.

Galéria megnyitása

A ZTE szóban forgó csúcsmodellje 2020 első negyedévében fog debütálni. A vállalat azt szeretné elérni, hogy a készülék átszámítva 430 dolláros összeg alatt kerülne a boltokba. És még arra is kitértek a kínaiak, hogy összesen 15 olyan mobilt vetnének be a következő évben, ami 5G támogatást nyújt, és 10 modellt globálisan is szeretnének forgalmazni.

https://www.fonearena.com/blog/300442/zte-axon-10s-pro-5g-launch-date.html

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap