Shop menü

REKORD ALACSONYON KÉSLELTETÉSI IDŐT ÍGÉR MUTATÓS KÖNTÖSBEN AZ ÚJ REDMAGIC FÜLHALLGATÓ

Áttetsző burkolatot kapott a Cyberbuds Dao, a legújabb Qualcomm chipet használja, és igen, mivel gamer, RGB LED is van benne.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Rekord alacsonyon késleltetési időt ígér mutatós köntösben az új Redmagic fülhallgató

A gamer mobiloknak és kiegészítőknek az okostelefonok világában mostanában nem megy túl jól a sora, több ilyen fejlesztést is leállítottak, de nem a ZTE. A ZTE a Nubia márkán belül, a Redmagic márkanév alatt továbbra is ontja magából azokat a készülékeket, amik a játékosokat próbálják megszólítani, és ezek tényleg egészen különlegesek, a Cyberbuds Dao is több érdekességgel szolgál.

Vezeték nélküli fülhallgatókkal már Dunát lehet rekeszteni, nagyon ritka az, hogy egy-egy eszköz még újat tud mutatni, de a Cyberbuds Dao egy olyan TWS lett, ami tényleg kiemelkedik a tömegből. Nagyon alacsony, mindössze 28 milliszekundumos késleltetés mellett tud üzemelni, ami a játékoknál nagyon jól fog jönni. Hozzá kell tenni, hogy ezt a teljesítményt nem minden mobillal tudja az eszköz, de természetesen a Redmagic 8S Pro megfelelő választás.

Galéria megnyitása

A legújabb Qualcomm S5 platformot használja a termék, ami már Bluetooth 5.3 modulos, és ebben rejlik a nyitja annak is, hogy egészen 28 ms-ig le tud menni. Ugyancsak ennek köszönhető, hogy a készülék mér a Bluetooth LE Audio támogatást is biztosítja. Hogy a legújabb Bluetooth fejlesztéseket a terméknél teljesen ki lehessen használni, valóban figyelni kell arra, hogy a mobil is gondoskodjon például a Bluetooth 5.3 modul támogatásáról, de ez sem elég minden esetben.

Galéria megnyitása

A Cyberbuds Dao 11 milliméteres hangszórót kapott, de ennek kapcsán és úgy általában a hangzásról többet a Redmagic nem osztott meg az érdeklődőkkel. Annyi biztos, hogy a Bluetooth összeköttetés szintjén ebből a szempontból sem érheti szó a ház elejét. Támogatott egyebek mellett az aptX és az LHDC eljárás is, melyeknek köszönhetően magasabb hangminőség érhető el. A vállalat elmondta, hogy egy kétmagos feldolgozó található a fülesben, hogy minél gyorsabb és hatékonyabb legyen.

Galéria megnyitása

Támogatja a kiegészítő az aktív zajszűrést is. Az ANC funkció elvileg nagyon jól fog teljesíteni, ugyanis a specifikáció szerint 48 dB-ig képes megszüntetni a káros környezeti hanghatásokat. Természetesen több módban lehet majd használni a zajszűrést, adaptív működésre is képes a funkció, és hanghívások alkalmával is igyekszik minden fronton a lehető legjobb beszélgetési élményt biztosítani.

A Redmagic egy töltőállomást is mellékel a termékhez, és ez is rendelkezik LED-es világítással, ezen felül pedig fontos szerepe lesz még abban is, hogy egy számítógép előtt ülve a legtöbbet lehessen kihozni a Cyberbuds Daoból. Ugyanis ezen van egy tekerhető hangerő szabályozó, a kényelmes hangerő állításért, ami pedig ennél is fontosabb, hogy rejtőzik a hátuljában egy a kiegészítőhöz tervezett dongle ugyancsak Qualcomm chippel ellátva. PC-hez és mobilhoz párhuzamosan is kapcsolódhat majd a füles.

Galéria megnyitása

A füles megjelenését nemcsak az teszi különlegessé, hogy van egy dokkolója, hanem az is, hogy a hordozótok, valamint a fülhallgató maga is részben áttetsző dizájnt kapott, szóval megmutatja, mi van a „csomagolás” alatt. Ez pedig különösen gondos tervezést és gyártást igényel, hiszen jól kell mutatnia annak is, ami más füleseknél teljesen mindegy, hogy néz ki. Az ilyen munka pedig növeli a termék előállítási költségét. Annak érdekében, hogy az egész még látványosabb legyen, a fülesekbe is került RGB LED. A fényt a Goper applikáció tudja vezérelni, de sok más funkciót is ezen keresztül lehet majd menedzselni.

Galéria megnyitása

A hivatalos adatok szerint egy töltéssel 7 órán keresztül is képes lesz húzni a nótát a Redmagic fülhallgató, ami jónak tekinthető, ráadásul a tokot kihasználva többször újra lehet tölteni, ahogy azt már megszokhattuk az ilyen eszközöknél. Van gyorstöltés támogatás, tíz perc a tokban, és több órán keresztül lehet újra használni a Cyberbuds Daot. Magát a tokot is gyorsan tudja tölteni a hozzá tartozó állány, teljesen lemerült helyzetből 50 perc alatt újult erőre kap. Egyébként a fülesekben 35, a tokban pedig 350 mAh-s telep lapul.

A Redmagic Cyberbuds Dao képességeit látva valószínűleg senkit nem lep majd meg, hogy ez nem egy filléres füles, azonban összességében elég kellemes árszinten mozog. 230 eurós összegért cserébe lehet majd megvásárolni, és a forgalmazása a napokban indul egyebek mellett Európában is.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére