Razer Opus X – Elérhetőbb fejhallgató okostelefonok mellé

Az eszköz jó hangminőséggel, fejlett zajszűréssel, és nagy szabadásgot nyújtó vezeték nélküli használattal szolgál a vásárlóknak.

Razer Opus X – Elérhetőbb fejhallgató okostelefonok mellé

A Razer korábban bemutatta az Opus fejhallgatóját, és most annak egy olcsóbb variánsa került terítékre, ami a vezeték nélküli használattal kellemes élményt igyekszik majd nyújtani élénk színvilág mellett. Lássuk mit nyújt az Opus X jóval az Opus ára alatt.

Hosszú ideje készít már fejhallgatókat a Razer, és az Opus X-et már rutinosan alkotta meg a meglévő technológiát felhasználva. A fejhallgató egy szokványos méretű, 40 milliméteres dinamikus hangszórót kapott, ami átlagos paraméterekkel rendelkezik, de elvileg remek hangminőséggel szolgál majd. 20 Hz-től 20 kHz-ig támogatja a frekvenciatartományokat papíron, amiből semmilyen következtetést nem érdemes levonni, a hangzásról pontosabb képet csak a tesztek után kaphatunk.

Galéria megnyitása

A Razer különösen büszke a zajszűrési technológiájára, ezt kiemelte az Opus X esetében. A fejlett ANC jó szolgálatot tehet majd bármilyen felhasználási mód mellett. Képes lesz a külső zavaró tényezőket felszámolni a készülék zenehallgatás, filmezés vagy éppen játék közben is. Amikor erre nincs szükség, akkor pedig egy pillanat alatt ki lehet majd kapcsolni, mivel biztonságosabb lehet a használat például nyílt utcán.

Galéria megnyitása

Nem is a Razerről lenne szó, ha a játékos élményre nem fordított volna extra figyelmet. Biztosított lesz a fejhallgató esetében egy olyan alacsony késleltetésű mód, aminél nem kell attól tartani, hogy a hang és a kép elcsúszása megzavarhatja az élményt. Állítólag 60 ms-os kapcsolat érhető el, ami kiemelkedőnek számít.

Galéria megnyitása

Az Opus és az Opus X között az egyik legfontosabb különbség, hogy a korábbi versenyzőt lehetett kábellel is használni, az újdonságnál viszont a kedvezőbb árért erről le kell mondani. Kizárólag a Bluetooth 5 modult kihasználó vezeték nélküli kapcsolat alkalmazható itt a zenehallgatás, beszélgetés során. Hiányossága még a fejhallgatónak, hogy nem kapott THX minősítést, de hogy ez a hangzásban miként mutatkozik majd meg, azt nem tudjuk egyelőre.

Messziről kiszúrható lesz az, aki utcára lép egy Razer Opusszal a fején. Ezt azért merjük így kijelenteni, mert mindhárom színváltozata igencsak feltűnő lett a fejhallgatónak, szóval aki diszkrét megoldásra vágyik, az valószínűleg nem tud majd megbarátkozni a termékkel. Fehér, rózsaszín és élénk zöld változatokban lesz elérhető a szerkezet. A burkolata műanyag, és 270 grammot nyom az újdonság, ami az átlagosnál valamivel több, de nem lesz túl kényelmetlen emiatt.

Galéria megnyitása

Mint minden vezeték nélküli fejhallgató, az Opus X is akkumulátorról fog menni. Az eszköz folyamatosan aktív ANC mellett 30 órán keresztül lesz majd használható egy töltéssel, ami igazán kiváló eredménynek tekinthető. Azt is elmondta a Razer, hogy mennyi ideig bírja majd a készülék akkor, ha nem kell az aktív zajszűrés, és 40 órás üzemidőről beszélhetünk majd ilyen esetben.

A Razer Opus X 110 euróba kerül majd, és napokon belül megvásárolható lesz a kiemelt régiókban, idővel pedig minden bizonnyal Magyarországra is el fog jutni az élénk színekben pompázó kiegészítő.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap