Rap: A tudomány és technika új PR-eszköze

Érdekes videók bukkantak fel a Seagate és az LHC felől is, amelyek egyszerre szórakoztatóak, reklámértékűek, és legalábbis az LHC-s alkotás esetében még informatívek is.

Rap: A tudomány és technika új PR-eszköze

Érdekes videók bukkantak fel a Seagate és az LHC felől is, amelyek egyszerre szórakoztatóak, reklámértékűek, és legalábbis az LHC-s alkotás esetében még informatívak is.

A Sniper Twins Seagate-es remekművének mi is állna a középpontjában - refrénjében -, mint a merevlemezek, abból is rögtön a 1,5 terabájt, és az égig halmozott memória (tárhely) - valamint egyben felfogható afféle jópofa céges boxlégkör-paródiának is:

Zenei téren Kate McAlpine klipje az LHC-ről ennél ugyan jóval egyhangúbb, viszont bőven kárpótolja Kate kedves hangja, és a szöveg messzemenően informatív jellege, mivel valóban elmond gyakorlatilag a teljes LHC-projektről elmond minden lényegi tudnivalót, amire csak kíváncsi lehet a laikus érdeklődő max. 5 percben - aki pedig többre kíváncsi, az úgyis utánanéz:

Mindent egybevetve, mindkét alkotás nagyon jópofa és jól sikerült, érdemes megnézni/meghallgatni őket... és remélhetőleg lesz még szerencsénk hasonlókhoz a jövőben is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward