Ráncfelvarráson esett át a Logitech G502 Proteus egere

Az új kiadás továbbra is a világ egyik legjobb optikai érzékelőjére támaszkodik, ám most már RGB LED alapú világítást is kínál, ami sok-sok opcióval bír.

Ráncfelvarráson esett át a Logitech G502 Proteus egere

Az LG G502 Proteus Core egere picivel több, mint másfél éve mutatkozott be, így a vállalat illetékesei elérkezettnek látták az idő ahhoz, hogy készüljön a termékből egy ráncfelvarrott változat is. A G502 Proteus Core a Logitech szerint a világ legjobban fogyó gamer egere, így érthető, ha a gyártó megpróbálja maximálisan kiaknázni a népszerűségben rejlő lehetőségeket.

A G502 Proteus Spectrum névre keresztelt változat alapok tekintetében az elődje által kitaposott ösvényen halad tovább. Az optikai szenzor szerepét továbbra is a rettentően pontosan működő PMW3366 tölti be, amelynek érzékenysége 200 DPI-től egészen 12000 DPI-ig terjed. A szenzor pixelhiba nélkül, pontosan és gyorsan dolgozik, működését pedig az adott felülethez és a játékos igényeihez lehet igazítani.

A 11 programozható gombbal rendelkező egér háza ergonomikus, felületét pedig kellemes textúrájú gumibetétek tarkítják, így hosszabb használat alkalmával is biztosított a kényelem és a biztos fogás. A személyes ízlésnek leginkább megfelelő súlypontot öt darab 3,6 grammos súly segítségével állíthatjuk be, a hatékony görgetésről pedig a már ismert, kétféle üzemmódban működő görgő gondoskodik.

Az új egér extraként 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes RGB LED alapú világítással érkezik. Természetesen nem csak különböző színárnyalatok, hanem különböző világítási effektek közül is lehet választani, sőt, a Logitech Gaming Software segítségével más Logitech G vagy RGB termékek világítási beállításaival is szinkronizálható a G502 Proteus Spectrum.

Az új egér várhatóan még ebben a hónapban elérhetővé válik Európa országaiban, listaára pedig 89,99 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward