Rainbow 6: Patriots - vissza a tervezőasztalra

Egy ponton kukázták a majdnem a teljes játékot és a fejlesztők egy részét is.

Rainbow 6: Patriots - vissza a tervezőasztalra

A Rainbox Six: Patriots című darabot először 2011-ben jelentették be, és ugyanebben az évben a VGA-n be is mutatták az alant is látható előzetesét. Egy évvel a bejelentés után a Ubisoft átszervezte a fejlesztőcsapatot, lecserélték a kreatív rendezőt, a vezető dizájnert, a narratíva rendezőjét és az animációs rendezőt is. Laurent Detoc, az Ubisoft North America főnöke beismerte, hogy a cég egy ponton kénytelen volt kukázni a Rainbow Six: Patriots anyagait és az alapoktól újrakezdeni a tervezést.

"Megvolt a csapat magja, és jó alapelképzelésük volt a játékról. Elkezdték a munkát, de a játék nem vált be, ezért újra kellett kezdeniük. A Rainbowt újra el kellett készíteni, ez egyike azoknak az eseteknek, amikor próbálkozol, de a dogok nem működnek, és újra próbálkozol. Ha nem működik a játék, nem adjuk ki."

Detoc elmondta, hogy az új Rainbow játék nagy valószínűséggel már az új konzolokra is meg fog jelenni, bár úgy tűnik ez nem újdonság, ennek tervei már több mint egy éve megvoltak a Ubisoftnál. A régi anyagok közül a játék helyszíneit tartották meg, és úgy döntöttek, hogy a történetben a terroristák elleni harc szürke területeire fognak koncentrálni. A Rainbow 6: Patriots 2014-ben fog megjelenni, a pontos időpontot egyelőre még nem jelentették be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward