Radioaktív DDR2-es memóriák Mushkin-módra

A Mushkin kínálatában még mindig komoly pozíciót foglalnak el a DDR2-es típusú memória modulok, persze ezzel egy időben a DDR3-as termékek is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a felhasználók körében. A vállalat legfrissebb kétcsatornás memória csomagja a Radioactive fantázianevet viseli és DDR2-es modulokból áll.

Radioaktív DDR2-es memóriák Mushkin-módra

A Mushkin kínálatában még mindig komoly pozíciót foglalnak el a DDR2-es típusú memória modulok, így nem csoda, hogy a vállalat legfrissebb kétcsatornás memória csomagja, mely a Radioactive fantázianevet viseli még mindig erre a technológiára épít.

Az eXtreme sorozatú memória modulok exkluzív, alumínium dobozos kivitelben kerülnek forgalomba, így egyből látszik, hogy különleges, figyelemfelkeltő termékekről van szó. A vállalat limitált példányszámú memória csomagja válogatott modulokat tartalmaz, melyek alapos kézi tesztelésen estek át, ami garancia lehet a hibátlan működésre és a zökkenőmentes használatra. A 996599r típusjelzéssel felvértezett memória csomag 2 darab 2 GB-os DDR2-es memória modult tartalmaz, amelyek CL5-5-5-15-ös időzítéssel 2,1 V-os feszültség mellett 1066 MHz-es órajelen működnek. A vállalat szakemberei szerint a nagykapacitású DDR2-es modulok jó tuningpotenciállal rendelkeznek, így a csomag kitűnő választás lehet akár az overclockerek számára is.

A 4 GB-os, kétcsatornás memória kit moduljain különleges, sárga festéssel és a radioaktivitás jelével ellátott alumínium hűtőbordák vannak jelen, amelyek segítenek a chipek által termelt hő elvezetésében. A gyártó új terméke mostantól kezdve elérhető, ám mivel még nem bukkant fel sehol, így a pontos ára csak a hét második felében derül ki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward