Pulzusmérős fülhallgatót készített az Intel és az SMS Audio

Az ötletes szerkezet egyetlen kábelen keresztül oldja meg a zene és a különböző információk továbbítását.

Pulzusmérős fülhallgatót készített az Intel és az SMS Audio

A viselhető eszközök piacán hamarosan nagy robbanás várható, mert beérnek a fejlesztések gyümölcsei, és rengeteg termék fogja elárasztani a piacot. Ezek közé tartozik az Intel és az SMS Audio szakemberei által közösen megtervezett speciális fülhallgató is, amely az SMS Audio BioPort In-Ear Headphones nevet viseli.

A különleges fülhallgató egyrészt kiváló megjelenéssel rendelkezik, és hangminősége is jó lesz, másrészt tartalmaz egy ötletes extrát is, amellyel lehetőség nyílik a felhasználó pulzusának monitorozására. Az új fülhallgató 3,5 milliméteres Jack Audió csatlakozón keresztül kapcsolódik az adott készülékhez, és ezen az egy kábelen keresztül valósítja meg az adatátvitelt, a tápellátást, illetve az audiójel továbbítását is. A fülhallgató ellenáll az izzadtságnak és a víznek is, hála az IP4X minősítésű szigetelt háznak.

Az új fülhallgató számos fitneszalkalmazással működik majd a későbbiekben együtt, de az idei év negyedik negyedévében aktuális megjelenés alkalmával egyelőre csak a RunKeeper alkalmazás lesz képes kezelni. Arról egyelőre nincs hír, hogy az ötletes újdonság pontosan mennyibe kerül majd. Az viszont biztos, hogy a fülhallgató vezetékre integrált mikrofonnal érkezik, azaz akár headsetként is alkalmazható lesz. Jár majd hozzá neoprén tok, valamint háromféle méretű párna, illetve háromféle méretű "támaszték" is. A támaszték szabadalmaztatott kiegészítő, ami megakadályozza, hogy edzés közben kiessen a fülhallgató a fülünkből.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward