PS4-re is megjelenik az Amnesia-sorozat

November 22-től lesz elérhető.

PS4-re is megjelenik az Amnesia-sorozat

A Frictional Games nagy sikerű horrorjátéka, az Amnesia: The Dark Descent november 22-én PS4-re is megjelenik, ráadásul a folytatás és a kiegészítő társaságában. A csomag a The Amnesia Collection néven lesz kapható.

Az Amnesia: The Dark Descent, a kiegészítő Amnesia: Justine (próbák sorozatából álló játék a Fűrész és más filmek, valamint Báthory Erzsébet alakja által inspirálva) és a folytatás Amnesia: A Machine for Pigs (a Dear Esthert is készítő The Chinese Room alkotása) érkezését a konzolra az eredeti játékot készítő Frictional Games kreatív vezetője, Thomas Grip jelentette be a Playstation Blogon. Ahogy elmondta, évek óta tervezték a dolgot, de vagy nem jött össze a megegyezés, vagy épp nem volt idejük a munkálatokra.

Árról egyelőre nem esett szó, mint ahogy az sem tisztázott, csak digitális változatot szeretnének, vagy dobozos verzióban is megvásárolható lesz-e a csomag.

Annak idején mi is teszteltük az Amnesia : The Dark Descentet, meglehetősen jó értékelést kapott Chochotól. Az Amnesia: A Machine for Pigs még ezt is túlszárnyalta, Magrathea legszívesebben 100%-ot adott volna rá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward