PS4-re is jön a Tropico 5

Ez lesz az első újgenerációs játék a széria történetében. Dinasztiák, 4-fős multi, hosszú uralkodás.

PS4-re is jön a Tropico 5

A Tropico 5 szatirikus hangvételű városépítő diktátorszimulátor. Eddig csak PC-re, Macre és Xbox 360-ra jelentették be, de most kiderült, hogy PS4-re is ki fog jönni. Ez lesz a széria első olyan része, amely Sony hardveren fog megjelenni. Ez alapján valószínűleg az Xbox One-os verzióra is számíthatunk, de erről egyelőre még nincs hír.

"A Tropico és El Presidente még sosem nézett ki ilyen jól, mint ahogy PS4-en kinéz" - írták a Kalypso fejlesztői. Azt is elmondták, hogy a Tropico 5-ben, szintén a széria történetében először lesz multiplayer, egymást segítve és egymás ellen egyaránt játszhatunk majd. A multiban egyszerre maximum négy játékos vehet részt. A korábbi részekben uralmunk csak pár évtizedig tartott, az új részben bevezetik a dinasztiákat is, ez lehetővé teszi, hogy utódaink évszázadokon keresztül uralják a trópusi szigetet a kolonizálás korától a világháborús időkön át egészen a modern korig. A játék teljesen ki fogja használni a PS4 hardver és kontroller által nyújtott lehetőségeket.

"Sok új és izgalmas fejlesztési lehetőséget vizsgáltunk a Tropico szériával kapcsolatban, és a Tropico 5 PS4-es megjelenésével új fejezetet nyitunk a játék történetében" - mondta Stefan Marcinek, a Kalypso Media egyik főnöke. A Tropico 5 megjelenési dátumát még nem jelentették be.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward