PS Vita: Gravity Rush folytatás, Monster Hunter Frontier G

Már készül a Gravity Rush 2, a Vita egyik legjobb címének folytatása.

PS Vita: Gravity Rush folytatás, Monster Hunter Frontier G

Gravity Rush 2

Már azt hittük, hogy a múltkori "pre-TGS" Sony konferencia (PS4 hírek, Vita hírek) után végképp kifogyott a puskaporból a japán cég, de nem így lett. Még nyilatkozatban is megerősítették, hogy ne számítsunk már semmi újra, ehhez képest előálltak nekünk a Vita egyik gyöngyszemének folytatásával!

A Gravity Rush egy igazán művészi kalandjáték, nekünk is az egyik nagy kedvencünk Vitán. A Tokyo Game Show-ra hozott trailert így nagy lelkesedéssel fogadtuk. Részleteket sajnos nem igazán tudtunk meg a folytatásról, csak annyit erősítettek meg, hogy a projekt feje Keiichiro Toyama a Team Gravity-től, ami a Sony Japan Studiohoz tartozik.

Amennyiben az új Vita modell és az árcsökkentések felkeltették az érdeklődéseteket a marokkonzol irányába, semmiképp se hagyjátok ki a Gravity Rusht a végigjátszandó játékok listájából. A PS Plus előfizetők már ingyen is bezsákolhatták a játékot egy korábbi akciónak hála...

Monster Hunter Frontier G

A Monster Hunter Frontier G Japánban már megjelent PC-re (2007) és Xbox 360-ra (2010), a rajongók pedig régóta várták marokkonzolos debütálását. Már nem kell sokáig rágniuk a körmüket, mert jövőre jön a PS3, Wii U és Vita változat is. A PS3 és Vita változatnál kihasználhatjátok a cross-play funkciót, de az nem lesz 100%-os, nem minden PS3-as világ lesz elérhető Vitán. A játék jövőre jelenik meg a felkelő nap országában, nyugati verzióról egyelőre nincs hír.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward