Problémás az Uncharted és a The Last of Us filmadaptációja

A Sony mindkettőből szeretne filmet, de egyik projekt sem halad.

Problémás az Uncharted és a The Last of Us filmadaptációja

Az utóbbi években a Naughty Dog többször is beszélt róla, hogy szeretné, ha film készülhetne az Unchartedből és a The Last of Usból is, azonban egy ideje már egyik projektről sem hallottunk.

Pedig úgy tűnt, hogy mindkettő halad. Tavaly megtudtuk, hogy a The Last of Us kreatív vezetője, Neil Druckmann és csapata már megírt egy forgatókönyvet, ami alapján több színész is érdeklődését fejezte ki. Sőt, a Trónok harcában Aryát alakító Maisie Williams tulajdonképpen szinte biztosan eljátszotta volna Ellie karakterét, szinte már csak a hivatalos bejelentés hiányzott. A dolgok odáig is elmentek, hogy a színészek már leültek Druckmannel, és felolvasták a forgatókönyvet.

Most azonban Druckmann azt mondta, hogy mind az Uncharted, mind pedig a The Last of Us filmadaptációja fejlesztési pokolban (development hell) van, egyik projekt sem halad előre, és a Naughty Dog sem tudott érdemben foglalkozni ezekkel az utóbbi időben, hiszen minden erejükkel az Uncharted 4 befejezésére koncentráltak.

Ami az Uncharted filmváltozatát illeti, annak már ki is tűzte a Sony a bemutatóját 2017. június 30-ra, de Druckmann szerint nem valószínű, hogy addigra elkészül a film - már, ha egyáltalán elkészül.

Druckmann elmondta, hogy a Sony időnként megjelenik náluk ötletekkel, vagy éppen egy teljesen új forgatókönyvvel. "Mi elmondjuk nekik, hogy szerintünk mi működik, és mi nem, de egyelőre csak itt tartunk. Ha egyszer el is készül a film, annak a három főszereplő, Drake, Sully és Elena közti kapcsolatra kell koncentrálnia. Ha ezt nem sikerül megvalósítani, akkor a film nem fog működni. Ha azonban ez az alap működik, akkor a film is működni fog" - nyilatkozta Druckmann, akinek a legutolsó információi szerint a Sony éppen ismét forgatókönyvírót cserélt a projekten.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward