Pozitív hírek érkeztek a Huawei ügyében

Pozitív hírek érkeztek a Huawei ügyében

Az elmúlt napokban arról számolhattunk be, hogy a Huawei folyamatosan esik el az amerikai partnerektől, különböző technológiai megoldásoktól. Most viszont több olyan hír is érkezett gyors egymásutánban, amik alapján egyelőre enyhülni látszik a helyzet a kínai gyártó körül.

A Huawei tagsága egy időre fel volt függesztve az SD Association, a WiFi Alliance és még a Bluetooth SIG esetében is, de ezek a szervezetek mostanra visszaállították a régi rendet. Jelenleg tehát mind a három kulcsfontosságú technológiához garantáltan hozzáférhet a vállalat, és elérheti a legújabb fejlesztéseket is. Annak sincs így akadálya, hogy például ott legyen a microSD kártya helye a vállalat által bemutatásra kerülő eszközökben.

Galéria megnyitása

Emellett az is fontos hír, hogy a Google visszavette a Huawei Mate 20 Prót azoknak az eszközöknek a listájára, ami az Android Q bétatesztelésére használható okostelefonokat tartalmazza. Szóval most úgy fest, hogy talán lehet a következő generációs Android kiadással számolni a Huawei okostelefonjainál. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a keresőóriás teljesen visszaállította volna a régi rendet az Android fronton. Az Android.com hivatalos honlapon továbbra sincs helye Huawei készülékeknek, és utánajártunk, hogy mi a helyzet a vállalati felhasználásra ajánlott mobilok terén, de ott sem szerepel a Huawei egyetlen szerkezete sem pillanatnyilag. Viszont látva az elmúlt órák eseményeit, nem lenne meglepő, ha akár ez is megváltozna rövidesen.

Most tehát úgy fest, hogy egy kicsit nyugodni kezdenek a kedélyek a Huawei körül, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden mehetne a régi kerékvágásban. A kínai alakulat az Egyesült Államoktól 90 napos haladékot kapott a tervezett tiltások bevezetésére, és nagyon nehéz azt megmondani, hogy mi lesz augusztus 19-én, amikor lejár haladék. Talán a következő időszakban az USA és Kína sikeres kereskedelmi megállapodást köt egymással, és nem fognak a tiltások bezavarni a Huawei működésébe, de ha ez nem történik meg, akkor szinte csak rossz forgatókönyvek állnak a vállalat előtt a jövőt illetően.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap