Play Áruház: Ezek lettek 2018 legjobb alkalmazásai, játékai

A Google több kategóriában is osztott elismeréseket, és igazán érdekes címekkel is lehet találkozni.

Play Áruház: Ezek lettek 2018 legjobb alkalmazásai, játékai

Az év végéhez közeledve a Google idén is összeszedte, hogy melyek voltak azok a tartalmak, amik leginkább felkeltették az érdeklődők figyelmét a piactéren az Egyesült Államokban. A Play Áruház rendkívül széles és dinamikusan bővülő kínálatában sokszor nagyon nehéz kitűnni, de az alábbiakban előkerülő alkalmazásoknak, játékoknak sikerült tömegeket megmozgatnia.

A Google lehetőséget biztosított arra, hogy szavazzanak az emberek arról, hogy melyik volt a kedvenc applikációjuk 2018-ban. A játékoknál a szavazáson a PUBG MOBILE végzett az élen, ami valószínűleg, hogy nem szorul magyarázatra (de azt azért jegyezzük meg, hogy a nagy rivális Fortnite nincs fent a store-ban). Az alkalmazások körében a YouTube TV jött ki a szavazáson győztesnek, olyan appokat megelőzve, mint a Canva, a Pandora, a TikTok vagy éppen a Tinder.

Galéria megnyitása
Drops

A szavazáson felül a vállalat is kiosztott helyezéseket, és a legjobb alkalmazásnak a Drops-t választotta. Ez az izgalmas nyelvtanuló megoldás nem mai darab már, de rendkívül szépen fejlődik, és óriási népszerűségnek örvend. Néhány kategóriában külön toplistát is összehozott a Google az alkalmazások számára. A szórakoztató appok körében például az első a VIMAGE lett, ami cinemagraph animálás és élő fotó készítésre szolgál, a „Rejtett kincs” címszó alatt pedig kiemelte a keresőóriás a rendkívül érdekes koncepcióra épülő levelezőt, a SLOWLY-t. A legjobb önfejlesztő kategóriában a kódolás elsajátítására szolgáló Mimo végzett az élen, a segédalkalmazások között pedig a Tasty diadalmaskodott.

Galéria megnyitása
PUBG MOBILE

A legjobb játéknak a Google is a PUBG MOBILE-t választotta, szóval ez a cím nem került meglepő helyre. És a kompetitív kategórián belül is a PUBG szerezte meg az első helyet a Warhammer Age of Sigmar: Realm War és a DRAGON BALL LEGENDS előtt. A leginnovatívabb játékokat is összeszedte a vállalat, ezen a téren a Gorogoa lett a befutó, ami egy igazán különleges kirakós megoldás. Az indie címek között a Returner 77 lett az első, az egyszerű játékok kategóriájában pedig az EA által fejlesztett The Sims Mobile zsebelte be a győzelmet.

Az összes kiemelt alkalmazás és játék ezen az oldalon tekinthető át a Play Áruházban.

Galéria megnyitása
Bosszúállók: Végtelen háború

A Google persze nemcsak a játékokat és az alkalmazásokat szedte listába, hanem a Google Play Áruház többi kategóriájában is körültekintett. Összeírta azokat a sorozatokat, filmeket, könyveket és hangoskönyveket, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendtek – a zenei szekció „elemzése” viszont valamilyen oknál fogva kimaradt. Nem túl meglepő módon a legnépszerűbb film a Bosszúállók: Végtelen háború lett, a legtöbbször letöltött sorozatnak járó címet pedig a The Walking Dead zsebelhette be, annak ellenére, hogy mostanra már igencsak megcsappant a nézőtábora a szériának. A legnépszerűbb olvasmánynak járó címet a Tűz és harag szerezte meg, Michael Wolff szerzeménye a Fehér Házba enged betekintést. (Ez valószínűleg főleg azért lett igazán népszerű, mert Donald Trump szerette volna elérni a betiltását.) Végül a hangoskönyveknél Jordan B. Peterson műve, a 12 szabály az élethez végzett az élen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap