Phanteks: Új házak és különleges fénytechnikák jönnek

A Neon Digital-RGB LED-del a gépek belsejét lehet izgalmassá tenni, az Eclipse P360X rendkívül látványos ház lett, míg az Evolv Shift Airt pedig minden szellő át fogja járni.

Phanteks: Új házak és különleges fénytechnikák jönnek

A Phanteks kínálata folyamatosan bővül annak érdekében, hogy a vásárlók mindig izgalmas újdonságokkal találkozhassanak. Legutóbb új táppal és házzal állt elő a vállalat, most pedig egy izgalmas világító kiegészítőt és két újabb házat leplezett le.

Phanteks Neon Digital-RGB LED

A Neon Digital-RGB LED szalag neve onnan ered, hogy a Phanteks elmondása alapján olyan egyenletesen világító szalagról beszélhetünk, ami már-már neoncsövekhez hasonló látványt nyújt. Valójában azonban ezt a megoldást RGB LED-ek alkotják egy olyan anyagba öntve, ami kiemelkedően jó strapabíróságot és flexibilisséget biztosít. A közlemény tanúsága szerint szilikonos bevonatot alkalmaz a Phanteks a Neon Digital-RGB LED szalag esetében, ami erre a célra ideális. Természetesen a szalagok színét milliónyi különböző módon lehet behangolni, szinte csak a képzelet szabhat határt ilyen tekintetben. Színek és effektek hadából válogathatnak az emberek.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Egyszerűen és stabilan lehet telepíteni a Neon Digital-RGB LED szalagot minden asztali számítógépnél. És annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb kialakítást, több csomagot is kínál a vállalat. Elérhető lesz a termék 1 méteres, 55 centiméteres és 40 centiméteres hosszal is, utóbbiból már kettő lesz összecsomagolva.

A Phanteks Neon Digital-RGB LED szeptembertől vásárolható meg, és a különböző kivitelek árazása 22 és 15 dollár között fog alakulni.

Phanteks Eclipse P360X

A Phanteks Eclipse P350X számítógépház nagy sikert aratott, és éppen ezért a szakemberek most előrukkoltak ennek az alapját felhasználva egy friss megoldással Eclipse P360X néven. Ez a ház a méreteit tekintve szinte teljesen megegyezik az elődjével, egy közepes méretű ATX megoldásról beszélhetünk. És bár az alapokat kölcsönözték itt a tervezők, ezt valószínűleg senki nem mondaná meg első ránézésre, ugyanis a külső szinte teljesen át lett szabva. Az integrált D-RGB világításnak hála nagyon látványos lehet, de mégis letisztult a szerkezet az egészét nézve.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A tervezők olyan módosításokat hajtottak végre az Eclipse P350X-en, amelyeknek köszönhetően az Eclipse P360X már nagyobb légszállítást lesz képes biztosítani. A Phanteks elmondása alapján sikerült a korábbinál hatékonyabb levegőcsatornákat alkotni, ez pedig mindenképpen örömteli. A házba könnyedén betekintést lehet nyerni hála az edzett üveg oldallapnak, ami egy jelentős részét teszi ki az oldalsó felületnek. Természetesen támogatott a vízhűtés használata a kompakt dizájnnal együtt is, és a belső részt nagyon jól ki lehet használni, mert alapvetően tiszta az elrendezése. Ha valaki igazán látványos gépet építene, vertikálisan is el lehet helyezni a videokártyát, de ehhez meg kell venni a szükséges kiegészítőt.

A Phanteks Eclipse P360X házat 70 dolláros ajánlott fogyasztói áron kezdi majd forgalmazni a vállalat, és még ebben a hónapban a boltok polcain landol a termék.

Phanteks Evolv Shift Air

Végül még egy házat van módunk bemutatni, ahol már a díszes megjelenés a háttérbe szorult, és minden a lehető leghatékonyabb és legmegfelelőbb kialakításról szól, méghozzá egészen kicsi méretben. Az Evolv Shift Air néven érkező termék egy Mini-ITX formátumú házat takar, mely kifejezetten magas légszállító képességgel rendelkezik. Ennek a szerkezetnek a tervezői az Evolv Shift házból merítettek alapokat, annak a vázát használták fel, viszont a külső burkolat elemei szinte teljesen le lettek cserélve edzett üvegről fémből készült hálóra. Ennek a módosításnak köszönhetően lett a végeredmény elképesztően szellős.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az Evolv Shift Air belsejét úgy alakították ki a tervezők, hogy a lehető legjobb helykihasználást lehessen vele elérni, ezáltal nagyon sok dolog elfér benne egészen kicsi helyre összezsúfolva. És ilyenkor szokott előkerülni az a probléma, hogy a hűtést nehéz megoldani, mert a komponensek borzasztó közel vannak egymáshoz, az Evolv Shift Air esetében viszont erről szó sincs, a Phanteks elmondása alapján gond nélkül lehet majd optimális hőmérsékleten tartani minden fontos elemét a számítógépnek. És szerencsére a külsőt ért változtatások ellenére is megtartotta a modern megjelenését az ház.

Érdekesség ennek a megoldásnak a kapcsán, hogy olyannyira hasonló az Evolv Shift Air és az Evolv Shift alapja, hogy konkrétan a Phanteks a meglévő Evolv Shift tulajdonosok számára lehetőséget biztosít majd arra, hogy átalakítsák a házukat az Evolv Shift Air modellre. Külön megvásárolható a fémhálós burkolati elem, amivel a „modellváltás” pillanatok alatt kivitelezhető.

Galéria megnyitása

A Phanteks Evolv Shift Air hírünk legdrágább alanya, ezért a Mini-ITX házért 100 dolláros összeget kell kicsengetni a kasszától való távozás előtt. A Evolv Shift Fabric Mesh panelnek pedig darabja 20 dollárért vásárolható meg az Evolv Shift házak mellé. A forgalmazás ebben az esetben is szeptemberben indulhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap