Petroglyph – győzelem helyett vereség

Petroglyph – győzelem helyett vereség

Nem jött össze a Kickstarteres gyűjtés a Petroglyph csapatának, akik 700 000 dollárt szerettek volna összehozni Victory című játékukhoz. A darab egy második világháborús témájú, Észak-Afrikában játszódó csapat alapú online RTS aréna lett volna és már játszható prototípus is létezett hozzá. Mindössze 30 000 dollárt sikerült összeszedni, ezért lefújták a projektet.

A Petroglyphre rájárt a rúd az utóbbi időben: miután a Trion átvette tőlük az End of Nations fejlesztését, hogy maga fejezze be a munkát, a csapatnál elbocsátások következtek. De talán van még remény az RTS fejlesztők számára, akik a következőket írták Kickstarteren: "Odafigyeltünk arra, amit a Kickstarter közössége mondott, és sok jó ötletünk támadt jövőbeli játékokkal kapcsolatban. Ezen kívül több kiadó is érdeklődött a Victory után, és a támogatásotokból kiindulva úgy érezzük, hogy segítségükkel még van remény a játék megjelentetésére.

A Gas Powered Games hasonlóan nehéz helyzetbe került tavaly, amikor Wildman című Kickstarteres Projektjük bebukott, őket akkor a World of Tanksról ismert Wargaming húzta ki a bajból azzal, hogy felvásárolta a céget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward