Panasonic memóriakártyák mostoha körülmények közé (is)

Az új adattárolók többek között a faggyal, a vízzel, az ütésekkel és rezgésekkel, sőt, a mágnesességgel és a röntgensugaraggal szemben is ellenállnak.

Panasonic memóriakártyák mostoha körülmények közé (is)

A neves nagyvállalat legfrissebb SDHC és SDXC memóriakártyái esetében közös tulajdonság, hogy rendkívül mostoha körülmények között is képesek helytállni. Az újdonságok ütés- és rezgésállóak, vízállóak, de emellett a mágnesességgel szemben, a röntgensugarakkal szemben és a faggyal szemben is ellenállóak.

Az SDAB sorozatba tartozó megoldások, amelyek nem mások, mint SDHC típusú memóriakártyák, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatokban érkeznek. Ezek a modellek maximum 95 MB/s-os olvasási- és maximum 80 MB/s-os írási tempót kínálnak.

Az SDUB család tagjai között szintén találunk SDHC alapú modelleket, amelyek ugyancsak 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os változatban érkeznek, de rajtuk kívül egy 64 GB-os, SDXC típusú memóriakártya is jelen van a kínálatban. Utóbbi modellek maximum 90 MB/s-os olvasási- és maximum 45 MB/s-os írási tempót biztosítanak.

Egyelőre nem derült ki, hogy az egyes modellek pontosan mennyibe kerülnek majd, az már viszont biztos, hogy az új memóriakártyák szeptemberben kerülnek az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward