Oscar-díj nyertes a Remedy csapatában

A Gravity Oscar-díjas vizuális effektjein dolgozott a Remedy egyik munkatársa, aki most épp a Quantum Breaken munkálkodik.

Oscar-díj nyertes a Remedy csapatában

A Remedy mindig is azon dolgozott, hogy a filmek (vagy éppen a sorozatok) és a játékok között elmossa a határokat, nem csoda, hogy több filmes szakembert is alkalmaz a stúdió. Most már ráadásul egy Oscar-díjas filmes szakembert is alkalmaz, ugyanis Greg Louden is része volt annak a csapatnak, amelyik a vizuális effektusokért Oscart kapó Gravity című filmen dolgozott.

"Ahogy a játékfejlesztés, úgy a filmes vizuális effektusok is csapatmunkára épülnek. Megtiszteltetés, hogy részese lehettem a Gravity keményen dolgozó csapatának nagyon tehetséges ügyfelekkel, vezetővel és egy remek rendezővel. Könnyű átállni a filmekről a játékokra, és most kipróbálhatom képességeimet a Quantum Breakben." - nyilatkozta a Remedy hivatalos blogján a szakember.

Louden egyébként a Gravity befejezése óta a Remedynél dolgozik, nem arról van tehát szó, hogy az Oscar-díj után gyorsan leszerződtették, hogy valamit fel lehessen használni a játékhoz készült reklámanyagokban (de azért az Oscar valószínűleg nem ártott a témának).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward