Oddboxx: jön az Oddworld széria PSN-re

Az európai kiadás már itt van, az amerikaira jogi problémák miatt még várni kell.

Oddboxx: jön az Oddworld széria PSN-re

Ma érkezik a teljes Oddworld széria PSN-re, egyetlen, Oddboxx névre hallgató csomagban. A 19,99 eurós pakkban a következő játékokat találhatjuk meg: Abe's Oddysee, Abe's Exoddus, Munch's Oddysee HD, Stranger's Wrath HD, ezen kívül bónuszként még egy Oddworld "Abe Moon" Avatart is kapunk.

Érdekes, hogy az Oddboxx a játékok PS3-as verzióit tartalmazza, de csak az Abe's Oddysee-hez és az Abe's Exoddushoz ajánlanak fel Vitás keresztvásárlási lehetőséget. A másik két cím, a Stranger's Wrath és a Munch's Oddysee HD szintén megvásárolható Vitára, de ezeket külön kell megvennünk.

A játékok fejlesztője, az Oddworld Inhabitants Észak-Amerikában egyelőre nem tudja megjelentetni a csomagot, mert eltévedt a bürokrácia útvesztőiben (gondolatban el is morzsoltunk egy könnyet értük). Blogján így írta le a helyzetet: "Az SCEA nem adhatja ki az Oddboxxot a termék kiadói kódjával kapcsolatos jogi problémák miatt. Az SCEE területeken az Oddworld van megjelölve mind a négy játék kiadójaként (ezzel nincs gond), de az SCEA területen az Oddworld csak két cím kiadója. Egyelőre reménykedünk, hogy megtaláljuk a megoldást, de addig nem tudjuk kiadni az Oddboxxot a szeretett amerikaiaknak. Meglátjuk, mi lesz."

A csapat közben dolgozik az Oddworld: New 'n' Tasty-n, ami az eredeti Abe's Oddysee HD remake-je lesz, és jövőre fog megjelenni PS3-on, PS4-en, Vitán, Wii U-n, PC-n, Mac-en and Linuxon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward