Nyugatra jön a Naruto Online

A keleten már egy ideje futó MMORPG július 20-án nyugatra is betör, jelentette a kiadó Oasis Games.

Nyugatra jön a Naruto Online

A keleten már egy ideje futó MMORPG július 20-án nyugatra is betör, jelentette a kiadó Oasis Games. A játék a Naruto anime sztoriját követi (ami ugye egy mangára alapul), végigmegy annak főbb sztori szakaszain és azokon túl is vár néhány meglepetéssel. A játékosok az 5 új karakter egyikének a bőrébe bújhatnak, melyek mindegyike egy elemet képvisel, ezek a föld, víz, tűz, szél és villám. A harc körökre osztott, de nem egyedül kell megvívnunk csatáinkat, kalandozás közben magunk mellé gyűjthetjük a Naruto univerzum ismert és kevésbé ismert karaktereit. A csapatunkban lévő nindzsákat összeköthetjük egymással a Naruto Bonds rendszer segítségével, melynek köszönhetően megnő a csapat harci ereje és új kombók is elérhetővé válnak.

A karakterek az eredeti angol szinkronhangjaikon fognak megszólalni (az igazi eredeti persze japán, itt most a nyugaton lement tévés sorozat eredeti hangjaira célzunk), de persze nem ez lesz az egyetlen ismerős dolog az MMO-ban. Meglátogathattok majd olyan ikonikus helyeket a sorozatból, mint Homokrejtek falva vagy a Végzet völgye.

Lesznek egy és többjátékos módra tervezett kazamaták és world boss-ok is feltűnnek majd, melyeket csak komoly játék összefogással lehet majd legyőzni. További információkat a Naruto Online honlapján találtok...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward