Nyáron tartják meg a Game Developers Conference-t

Nyáron tartják meg a Game Developers Conference-t

Az  idei Game Developers Conference, a GDC 20 elmaradt a koronavírus miatt, azonban a szervezők nem adták fel a dolgokat, és egy némileg átalakított rendezvény formájában nyáron fogják megrendezni, egészen pontosan augusztus 4-6 között. Az újragondolt esemény neve GDC Summer, és a szervezők szerint ez egy új lehetőséget jelent a "játékvilág művészeti, üzleti és fejlesztési szakembereinek", hogy összejöjjenek és megbeszéljék a megbeszélnivalót.

A GDC Summer leginkább abban fog eltérni a Game Developers Conference korábbi változataitól, hogy megpróbálják jobban vegyíteni a szakértői előadásokat és a hagyományos "nyitott terű expó" feelinget, továbbá lesz egy rakás kisebb beszélgetés és kerekasztal is. Ezen kívül a GDC továbbra is az egyik legjobb hely annak, aki a karrierjét akarja előremozdítani a játékiparon belül.

A GDC 20-at eredetileg március 16-tól rendezték volna meg San Franciscóban, azonban az olyan nagy cégek, mint a Microsoft, a Sony vagy az Epic sorra mondták le a dolgot, úgyhogy a szervezők kénytelenek voltak törölni. Meg, hát valószínűleg egyébként is törölték volna a jelenlegi helyzetet látva. A szervezők hangsúlyozzák, hogy a biztonság továbbra is a legfontosabb kritérium, így folyamatosan konzultálnak egészségügyi szakemberekkel, és magán a rendezvényen is mindenféle intézkedést tesznek majd.

Eredetileg a Sony is a GDC 20-on tartotta volna meg azt a beszédet, amit aztán a minap leadtak YouTube-on a PlayStation 5 technológiai részleteivel kapcsolatban. Sokaknak azért is tűnhetett "száraznak" és "nem bemutató jellegűnek", mert ezt eredetileg nem is a nagyközönségnek, hanem leginkább a szakma képviselőinek szánták.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap