Ninja Gaiden Sigma 2 infók+trailer

A Tecmo újabb részleteket tárt fel az ősszel megjelenő PS3-ra készülő Ninja Gaiden Sigma 2-ről a San Francisco-i GDC-n, és megküldött minket egy csinos kis trailerrel is.

Ninja Gaiden Sigma 2 infók+trailer

A Tecmo újabb részleteket tárt fel az ősszel megjelenő PS3-ra készülő Ninja Gaiden Sigma 2-ről a San Francisco-i GDC-n, és megküldött minket egy csinos kis trailerrel is.

Mint azt már korábbi hírünkben is megírtuk lesz más játszható karakter is. Az egyikük Ayane lesz, aki két rövidkarddal aprít majd, a másikuk pedig Momiji, akit a Ninja Gaiden: Dragon Sword-ból (DS) már ismerhetünk. A szemrevaló sportos hölgyemény hosszúkarddal van felszerelve (bár a trailer alapján kap mást is). Azt, hogy vajon régi barátnőnk Rachel benne lesz-e, nem tudni. A producer Yosuke Hayashi sem nem erősítette meg, sem nem tagadta, de örömmel vette, hogy érdekli a közönséget a sorsa: "Nagy örülök, hogy érdeklődtök utána, Ő egy nagy fontos tagja a Team Ninja játékainak és mindenképpen van helye azok jövőjében."

Sztori módban még mindig nem lesz alkalmunk a lányokat irányítani, csak Ryu-t, viszont az online co-op módban (új fícsör, erre a legbüszkébb Hayashi úr is) már ők is a választható karakterek közt lesznek.

A Tecmo kiosztott szép számmal az Official PlayStation Magazine US legfrissebb számából, amiben van egy méretes cikk a játékról. Felfednek benne például néhány helyszínt, így például: Velencét, az Amazonast, Tokyot és New York-ot is (lenyomhatjuk a Szabadságszobrot). 2 nehézségi fokozat lesz, és egy új életerő rendszer, amiben automatikusan feltöltődik maximumra az életünk, ha egy adott területen kipucoltunk minden ellenfelet. Az új varázslatok közt ilyeneket találunk majd mint az Art of the Phoenix Flames és a Piercing Void. Lesz pár extra fegyvere is Ryunak, az Eclipse Scythe és a Falcon's Talons, a klasszikus Lunar Staff és Vigoorian Flail nuncsakuk mellett.

Aki viszont arra számít, hogy az Xbox-os extra véres Ninja Gaiden 2 után most itt is fürdőzhet a levágott testrészekből spriccelő vérben, annak rossz hírünk van. "Nem az erőszak lesz a fő profilja ennek a címnek... Nem arról fog szólni, hogy milyen hihetetlenül véres az egész. Inkább egy letisztultabb, simább kinézetet kap." Tehát inkább igazodik az első Sigmához akkor.

A co-op módban nem lesz olyan lehetőség, hogy végigmenjünk egy barátunkkal a single player-es pályákon, inkább valami arcade stílusú gyakásra számítsunk, ami valamelyest az összehangolt támadásokra lesz kihegyezve...

                          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward