Neutrino U3+: 2,5 colos, összefűzhető külső HDD/SSD ház

Az Akitio egy új, igényes külső merevlemezházzal rukkolt elő, ami nem csak Maceseknek ajánlott.

Neutrino U3+: 2,5 colos, összefűzhető külső HDD/SSD ház

Az adattároló megoldások piacán ismert névnek minősülő Akitio ezúttal egy külső HDD/SSD házat dobott piacra, ami Mac konfigurációkhoz készült, de igény esetén akár PC mellé is alkalmazhatjuk. A tetszetős, alumíniumból készült, Neutrino U3+ névre keresztelt újdonság 2,5 colos SSD meghajtót, illetve merevlemezt fogad, méghozzá akár 12,5 milliméter magas példányokat is.

A profik és átlagfelhasználók számára egyaránt hasznos újdonság egy USB 3.0-s és két darab FireWire 800-as porttal érkezik. A rendszer természetesen visszafelé kompatibilis az USB 2.0-s és a FireWire 400-as csatlakozókkal is, így régebbi konfigurációkhoz is nyugodtan alkalmazhatjuk. A FireWire portok segítségével akár több ilyen külső adattárolót is összefűzhetünk, így hatékonyan növelhetjük a rendelkezésre álló tárhely kapacitását. Utóbbi esetben, azaz FireWire portra történő kapcsoláskor a termékhez mellékelt külső tápadaptert is használni kell.

A strapabíró és kompakt alumínium ház belsejében elhelyezett adattároló hűtéséről passzív módon gondoskodik a rendszer: a Neutrino U3+ alján hűtőbordaként funkcionáló lamellákat láthatunk, amelyek hangtalanul, de megfelelő hatékonyság mellett biztosítják az adott adattároló hűtését.

Az új külső merevlemez és SSD ház már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 79 dollár magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward