Shop menü

NEMZETKÖZI BEMUTATÓT JELENTETT BE A HUAWEI

Azt is sejteni lehet már, hogy milyen termék kerül majd a figyelem középpontjába. Sajnos nem a Huawei Pura 70 mobilokra kell számítani.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Nemzetközi bemutatót jelentett be a Huawei

Az elmúlt években a Huawei sorsa nehezen alakult Kínán kívül. Otthon a cég az amerikai szolgáltatások nélkül képes kiszolgálni a vásárlóit, de a nemzetközi porondon már nehezebben tudja megragadni a közönség figyelmét a termékeivel. De ettől függetlenül igyekszik a cég, és egy újabb globális eseményre készül, melynek keretében olyan termékek fognak befutni, amik Európába is érkeznek.

Május 7-én tartja majd a bemutatóját a Huawei, és innovatív termékek elindítását ígéri.

Az nagyszabású eseményt Dubajba viszi a vállalat. Élőben lehet majd követni a rendezvényt a YouTube-on keresztül is, így aki minden momentumot szeretne figyelemmel kísérni, annak biztosított lesz a lehetőség. A Huawei azt nem részletezte, hogy milyen termékek jönnek, azonban azt elárulta, hogy mely termékkategóriákban lehet újdonságra számítani.

Galéria megnyitása

A cég nemrégen mutatta be az új felsőkategóriás okostelefonjait, a Huawei Pura 70 széria nagyon jól sikerült, de sajnos nem azt fogja elhozni Európába és más Kínán kívüli országokba. Minden más termékkategória lesz majd érintve. Lesz a rendezvényen viselhető kiegészítő, személyi számítógép és még táblagép is, ha hihetünk az előzetesnek.

A viselhető kiegészítők terén a vállalatnak nincs jelentős hátránya abból, hogy Google szolgáltatásait nem tudja biztosítani a felhasználóknak, így ezekre az eszközökre az elmúlt években igyekezett nagyobb hangsúlyt fektetni, Most az előzetes pletykák alapján a Watch Fit 3 érkezésére lehet számítani. Már kiszivárgott képek is vannak erről a termékről, és ezek alapján sokat változik majd a dizájn a korábbi Watch Fit modellekhez képest.

Galéria megnyitása

A Huawei eddig a Watch Fit modelleket még keskeny, inkább karkötőket idéző dizájnnal alkotta meg, a Watch Fit 3 viszont nagyon úgy fest, hogy kiszélesedik, és nagyon hasonló lesz az Apple Watch okosórához. A négyzetes kialakítás mellett még az oldalsó gomb és a tekerhető korona is pontosan ugyanott lesz, mint a konkurens terméken. A másolás itt már tényleg eléggé zavarba ejtő mértéket ölt. Fekete, arany, ezüst és rózsaarany színekben jöhet a Watch Fit 3.

Galéria megnyitása

Terítékre kerül majd egy vezeték nélkül fülhallgató is, az emberek hallójáratába illeszkedő kialakítással érkezik. A TWS-ről egyelőre semmi plusz információval nem rendelkezünk egy sejtelmes képen túl. A füles tokja egy eléggé Huawei-re jellegzetes dizájnt fog kapni, talán a FreeBuds termékvonal legújabb megfizethető tagjáról beszélhetünk majd.

Galéria megnyitása

A MateBook termékcsalád a cég által elhintett képek alapján akár két különböző modellel is bővülhet, jöhet egy jobban felszerelt, professzionális üzleti notebook, és készülhet egy nagyon kecses és könnyed, kényelmesen hordozható konstrukció is. Az amerikai kormányt hosszú ideje támadják azért, mert az Intel még szállíthat processzorokat a Huawei számára, de a jelek szerint ez mostanában nem is fog megváltozni.

Galéria megnyitása

A cég új táblagépe kapcsán annyit tudunk most elmondani, hogy a papírszerű megjelenést biztosító PaperMatte Display technológiát vonultatja majd fel, így kellemes élmény lehet majd rajta olvasni. Ugyanakkor jön egy teljesen új GoPaint nevű applikáció is a készülékre, ami arra szolgál majd, hogy a grafikusoknak, művészeknek minden eddiginél kellemesebb társa legyen. Az is elképzelhető, hogy még egy új érintőtoll is a porondra fog állni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére