Nem hagyja magát a Double Fine

"Az Activision nem fogja kinyírni a Brütal Legend-et!" A stúdió, ami többek között a Psychonauts-ot is csinálta, visszavágott az kiadónak egy ellenperrel.

Nem hagyja magát a Double Fine

"Az Activision nem fogja kinyírni a Brütal Legend-et!" A stúdió, ami többek között a Psychonauts-ot is csinálta, visszavágott az kiadónak egy ellenperrel.

Mint tudjuk, az óriáscég nemrég pert indított, hogy megakadályozza a Jack Black nevével fémjelzett metálőrület Electronic Arts általi kiadását. A fejlesztők új beadványukban most azt állítják, hogy a kiadó azért állt a Brütal Legend útjába, hogy ilyen módon mossa le a Guitar Hero széria konkurenciáját. Reméljük, ez a bíróságon bejön, de azért mi tudjuk, hogy a két játéknak csak annyi köze van egymáshoz, hogy a zenéről szólnak. A játékmenetükben semmi hasonló sincs, ez tény. A keresetbe még azt is beleírták, hogy "az Activision nem csak a kiadást akarja gátolni, de teljesen meg akarja ölni a játékot".

A Brütal Legend még az Activision és a Blizzárd egybeolvadása előtt egy Vivendis cím volt. Az egyesülést követően persze minden megváltozott. A Double Fine szerint az "Activizzard"-ot egyáltalán nem érdekelte a játék és leállították a fejlesztést. (Ez után az EA felkarolta őket.) Mindezeket követően pedig az Actiblizz most azt állítja, hogy súlyosan károsítaná őket, ha a játékot az EA adná ki.

A Double Fine nem fogja ölbe tett kézzel végignézni ezt: "Most, hogy találtunk egy kiadót és a játék nagyon jó visszajelzéseket kap, meg akarják állítani kiadást" - panaszolta Caroline Esmurdoc DF-es fejes. "Ez az ellenper demonstrálja, hogy mi akarunk és fogunk is harcolni ezért a játékért! Az Activision nem fogja kinyírni a Brütal Legend-et!"

A játék jelenleg október 16-ai megjelenésre van bejegyezve PS3-ra és Xbox 360-ra.

                      

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward