Shop menü

NEM FOG VESZNI A BLACK SHARK NÉV, FILLÉRES „GAMER” KIEGÉSZÍTŐKNÉL HASZNÁLJA TOVÁBB A XIAOMI

Kontroller, fülhallgató, mobilhűtő és más termékek érkeznek a Black Shark márkajelzéssel ellátva, ezeket pedig hazánkba is szállítja a márka.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Nem fog veszni a Black Shark név, filléres „gamer” kiegészítőknél használja tovább a Xiaomi

A gamer okostelefonok most jégre kerültek, de nem tudni még, hogy mit hoz a jövő, jelenleg a Xiaomi játékosoknak szán kiegészítők révén próbálja életben tartani a Black Shark nevet. Egy sor készülék jön majd különböző igényekhez szabva, és mindegyik a gamereket próbálja célba venni.

A Xiaomi még okosórát is piacra dob a Black Shark néven, de érkezik egy valódi vezeték nélküli fülhallgató is. A játékosoknak kézenfekvő termék a kontroller, ilyen megoldással is szolgál a vállalat a továbbiakban. És mivel a mai mobilok előszeretettel tudnak a folyamatos játék közben akár 40 fok fölé melegedni, egy hűtő is előkerült, amit mágnessel lehet majd a mobilok hátára csatlakoztatni.

Black Shark MagCooler 3 Pro

A Black Shark MagCooler 3 Pro olyannyira eltávolodott a Xiaomitól, hogy nem is a saját mobiljaira, hanem iPhone-okra készült. Említettük az imént, hogy mágneses a rögzítése, nos, ez konkrétan egy MagSafe kompatibilis eszköz lett. A hűtőben van hőelvezető borda és aktív ventilátor, hogy ezáltal tudjon igazán sok hőt elvezetni, a levegőt pedig maga körül a hátlapra is fújja, hogy még hatékonyabb legyen.

Galéria megnyitása

Jelentősen képes lesz az okostelefont hűsíteni, közel 50 fokról is szobahőmérsékletre tudja hűteni az iPhone-t az ígéret szerint. Ráadásul van benne RGB világítás is, hogy mindenki pontosan tisztában legyen azzal, hogy ez egy gamer kiegészítő. A Black Shark MagCooler 3 Pro vezérlését egy alkalmazáson keresztül, Bluetooth kapcsolatot használva tudja maga a mobil megoldani.

Galéria megnyitása

A Black Shark MagCooler 3 Pro megrendelhető Magyarországról is, ezért a termékért 40 dollárt kell kifizetni.

Black Shark S1 Smart Watch

Az okosóra egy 1,43 hüvelykes megjelenítőt kapott, AMOLED technológiát használ, és minden fontosabb funkció birtokában van, miközben a Xiaomi saját rendszerének köszönhetően az energiahatékonyságot tekintve is jól szerepel. 10 napot elmegy egy feltöltéssel. Ez a legkevésbé „gamer” termék a Black Shark újdonságok között, több mint 100 sportmód is van benne, de nem esett szó arról, hogy Esport opcióval szolgálna.

Galéria megnyitása

Százas nagyságrendben lesznek a Black Shark S1 Smart Watch-ra digitális számlapok különbiző grafikákkal. A sportolás mellett a pihentető alvást is követni fogja az okosóra, és figyeli a menstruációs ciklusokat is a hölgyek esetében. A szűkös ismertető alapján még GPS támogatással is szolgál az eszköz, valamint Bluetooth-on keresztül hívásokat is kezel. IP68 tanúsítványt kapott az óra, szóval módjával, de bírja a vizet.

Galéria megnyitása

Ahogy a hűtő, úgy a Black Shark S1 Smart Watch okosóra is előrendelhető hazánkból. Ezt a terméket mindössze 50 dolláros áron lehet megvásárolni, tehát igencsak szolid összegbe kerül.

Black Shark Lucifer fülhallgató

Jön egy szokatlan kialakítású fülhallgató, ez a Black Shark Lucifer nevet kapta, és egy nyílt hangrendszerű eszközről van szó, ami azt jelenti, hogy lehet benne hallani a környezeti zajokat. Biztonságosan használható akár utcán is. A készülék egy nagy és erőteljes 16,2 milliméteres hangszórót kapott, és Bluetooth 5.3 modul található benne.

Galéria megnyitása

A Black Shark Lucifer fülhallgató IPx4 védelmet kapott, ami azt jelent, hogy az igazán izzasztó játékok során sem kell majd attól tartani, hogy beázna, valamint egy kiadós esőben sem lehet vele gond. Egy töltéssel 7 órán keresztül lehet majd használni folyamatosan a készüléket, és három teljes feltöltésre elég még a tokba épített telep, így a maximálisan elérhető üzemidő 28 óra.

Csak 40 dollárba fog kerülni a vezeték nélküli fülhallgató, és jó hír, hogy a Black Shark Lucifer fülest is elérhetővé tette a márka a magyar vásárlók számára is.

Black Shark Green Ghost gamepad

Végül van még itt nekünk egy kontroller is, ezt a Black Shark Green Ghost névre keresztelték. Érdekes módon ez hírünk legkomolyabb alany, abból a szempontból, hogy ez már egy jobb képességű kiegészítő a maga nemében. 1000 Hz-es működésre képes és a benne alkalmazott kontrollerek 2000 szinten érzékelik a döntéseket. Ez utóbbi kezelőszervek kiemelkedően strapabírók is elvileg.

Galéria megnyitása

A gamepad burkolata több ponton csúszásmentes kialakítással, bevonattal lett ellátva a stabil és kényelmes fogás érdekében. Finoman áttetsző a burkolat és ezt kihasználva a héj alatt van rejtett RGB világítás a szerkezetben. Android, iOS, PC és konzol támogatás is biztosított. Bizonyos pontokon még acél és más strapabíró anyag is előkerült, hogy tényleg kiemelkedően tartós legyen a Black Shark Green Ghost. Extra gombokból nincs hiány a készülék hátán és van precíz ravasz is, hogy teljes legyen az arzenál.

Galéria megnyitása

Támogatja a kontroller még a hangátvitelt is, lehet bele csatlakoztatni vezetékes fül- vagy fejhallgatót 3,5 milliméteres Jack kábellel. Szoftveresen pedig nagyon sok finomhangolási lehetőséggel szolgál majd a tulajdonosok számára. Egy 1000 mAh-s akkumulátor van benne a vezeték nélküli használatra, tölteni pedig egy olyan állványon lehet, ami ugyancsak kapott RGB világítást, mint a gamepad.

A Black Shark Green Ghost gamepad a többi készülékhez hasonlóan elérhető a hazai érdeklődőknek is, és ezt már ingyenes szállítással küldi a vállalat. A szerkezet ajánlott fogyasztói ára pedig 100 dollárban lett megszabva. Az összes újdonság 2 hetes szállítási idő mellett előrendelhető jelenleg.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére