NCsoft: új tartalmat ad a Lineage-hez

Az MMO piac egyik legnagyobb fejlesztője és kiadója az NCsoft új életet lehel a régi jó Lineage-be (első rész), ami még mindig Észak-Amerika egy zászlóshajója számukra.

NCsoft: új tartalmat ad a Lineage-hez

Az MMO piac egyik legnagyobb fejlesztője és kiadója az NCsoft új életet lehel a régi jó Lineage-be (első rész), ami még mindig Észak-Amerika egy zászlóshajója számukra. Két új kiegészítéssel is meglepik a játékosokat, melyre nem keveset kellet várniuk. Az Episode VI, The Lastavard – Inevitable Destiny és az Episode U számos változtatást is hoz majd magával a régi területeken az új tartalom mellett.

Az Episode 6 története a túlvilág ura Girtas elszabadulása köré épül majd, akinek célja, hogy szeretett Adenünket elpusztítsa. A játékosok végigküzdhetik magukat a több szintes Lastavard dungeon-rendszerén, hogy megküzdjenek a gonosz mágussal (sorcerer) Dantes-szel és legvégül persze egy epikus küzdelemben Girtas-szal magával is.

„Úgy gondolom, hogy az Episode 6 és az Episode U tartalma azt mutatja, hogy az NCsoft újra (vagy még mindig) elkötelezettje a Lineage-nek, és gondol annak észak-amerikai játékos táborára” (bár biztos nem csak ott játsszák még…) nyilatkozta Yong Taek Bae aki a Lineage termékfejlesztők feje az NCsoft West-nél.

Az Episode 6 és U rengeteg új helyet és ellenséget hoz majd be, így például megküzdhetünk Varlok-kal a Desire Cavern-be, kalózok tucatjait mészárolhatjuk le a Ship Graveyard-nál, felfedezhetjük az új Hounted House-t (kísértetház) és Gludin újjáépített városát. Emellett a játékosok megtanulhatnak horgászni és főzni, illetve harcba küldhetik állatkáikat.

A játék PC-n és Mac-en játszható, további információk a www.lineage.com –on találhatók, az új kiegészítéssel kapcsolatos patch-note pedig itt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward