Nagyobb lesz a vártnál a Dying Light kiegészítője

Ennek azonban következménye is van: a fejlesztők megemelték az árát.

Nagyobb lesz a vártnál a Dying Light kiegészítője

A Techland közölte, hogy a Dying Light kiegészítője, a The Following már a fejlesztés végső fázisaihoz érkezett. A főküldetések, a mellékküldetések, az új képességek és a vezetéshez kapcsolódó dolgok már készen vannak, így jelenleg a végső finomhangolást végzik a készítők. Így azonban már egyértelműen látják, hogy mennyi tartalomról és újdonságról van szó.

Annyiról, hogy a stúdió szerint a The Following akár külön játékként is megjelenhetne, ez azonban egy hosszabb folyamat, ami további késleltetéseket eredményezne. Így végül úgy döntöttek, hogy megmarad DLC-nek, az árát azonban kicsit feljebb nyomják: a korábbi 15 helyett 20 dollárért adják majd, ezzel párhuzamosan pedig a szezonbérlet korábbi 20 dolláros ára is megemelkedik 30 dollárra. Ami azonban fontos, hogy az áremelkedés csak december 8-tól érvényes, így addig a szezonbérlet továbbra is megvehető a jelenlegi áron, aki pedig korábban már megvette, azt semmilyen változás nem érinti.

A The Following egy teljesen új vidéki területet hoz be a játékba, ahol a főszereplő Kyle Crane misztikus / fanatikus kultistákkal fut össze. Ők állítólag tudnak valamit a zombi fertőzés kitöréséről, így a történet ezt helyezi majd központba. Ezen kívül a kiegészítő másik nagy újdonsága a járművek bevezetése, melyek közül egyelőre egy homokfutót láthattunk - ez egyébként fejleszthető is, és saját külön képességekkel rendelkezik, a fejlesztők szerint pedig halálos fegyver lesz a zombik ellen.

A kiegészítő a jelenlegi tervek szerint valamikor a jövő év első negyedében jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward