Nagy képátlójú, energiatakarékos monitor a ViewSonictól

A ViewSonic egy új, széles kijelzővel ellátott, nagy képátlójú LCD monitort mutatott be, amely energiatakarékosan üzemel.

Nagy képátlójú, energiatakarékos monitor a ViewSonictól

A VX2703mh-LED névre keresztelt megjelenítő 27 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőt alkalmaz, amely a manapság oly népszerű 1920 x 1080 pixeles natív felbontást használja. A 16:9-es képaránnyal érkező monitor a jelek szerint TN+Film típusú panelra alapoz, amely ezúttal is 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál. A TN+Film típusú panel 1200:1 kontrasztarány, 300 cd/m2-es fényerősség és 3 ms-os (GTG) válaszidő mellett üzemel. A panel tükröződésmentességet biztosító bevonatot is kapott, ami sokak számára lehet jó hír.

A ViewSonic legfrissebb terméke állvánnyal együtt 644 x 436 x 174 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 5,4 kilogramm. Az állvány csak a kijelző előre, illetve hátra történő döntését teszi lehetővé: a monitor előre 3 fokban, hátra pedig 16 fokban dönthető.

Az újdonság beépített SRS Premium Sound hangszórókkal érkezik, videó bemenetei között pedig D-Sub, DVI-D és HDMI csatlakozók lapulnak, egy-egy 3,5 milliméteres Jack audió ki és bemenet társaságában.

A beépített tápegységgel érkező VX2703mh-LED monitor normál esetben a hangfalakkal együtt 36 wattot fogyaszt, míg azok nélkül 28 wattal is beéri. Az optimalizált fogyasztás 23 watt, az energiatakarékos beállítások melletti fogyasztás pedig mindössze 17 watt – utóbbi értékek audió nélkül értendőek. ECO módban a VX2703mh-LED akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett üzemel, mint a hagyományos 27 colos képátlójú megjelenítők (de jó eséllyel ezt fényerő csökkentéssel éri el).

A ViewSonic energiatakarékos megjelenítője három év garanciával kerül az üzletek polcaira, ára pedig 299 dollár. A termék Észak-Amerikában július közepétől kezdve már kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward